İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Seçim tarihine ilişkin açıklama yapan Akşener, haziran ayının sıcak olduğu yönündeki görüşleri eleştirdi.

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Şunun şurasında seçimlere beş ay kaldı. Son günler işi gücü bıraktılar seçim tarihiyle uğraşıyorlar. En son güzelim haziran ayına bile çamur atmaya başladılar. Neymiş haziran ayı çok sıcak oluyormuş. 2018'de seçim kararı aldığınızda haziran pek bir güzeldi de şimdi mi sıcak oldu? O zaman öğrenciler aklınızda değildi de şimdi mi aklınıza geldi?

Artık yolun sonu göründü. O sene, bu sene.

Bugün ülkemizde devleti yönetenler ne yazık ki üzerine düşenleri yapmıyorlar. Ama Türkiye'yi hakkıyla yönetecek bir İYİ Parti var.

Önümüzdeki dönemde yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik ayrı bir seçim beyannamemiz daha olacak. Bu beyannamede yer alacak başlıkların bir kısmını paylaşmak istiyorum.

İYİ Parti iktidarında yurt dışındaki vatandaşlarımıza hizmet eden kurumlarımızla ilgili koordinasyon sağlanmasıyla ilgili bir yapı hazırlanmasını, Yurt Dışı Türkler Bakanlığı kurulmasını veya mevcut bir bakanlığın bu kapsamda genişlemesini sağlayacağız.

İYİ Parti olarak biz yurt dışı çalışma sürelerinin borçlandırılıp Türkiye'de emekli olma hakkının da tekrar SGK üzerinden gerçekleşmesini sağlayacağız."

Yorumlar 0 Yorum Var