DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Özgün ve milli olarak İHA ve SİHA üreten Baykar'la ilişkin soruya, "Burada yanlış şu, devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, aşağı yukarı tek şirkete aktarılıyor" yanıtını vermişti.

Dünyanın en büyük savunma sanayi markalarından olan Baykar'dan Babacan'a çok sert cevap geldi.


HALUK BAYRAKTAR: MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUZ

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından Ali Babacan'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Bayraktar açıklamasında, ''Sn. Babacan, BAYKAR hakkında söylediklerinizi hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla milletimize havale ediyoruz. Biz rekabetten korkmuyoruz. Bilakis; ABD, Çin, İsrail gibi ülkelerin İHA’larıyla rekabet ediyor, 27 ülkeye ihracat yapıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEMEK ERDEMDİR

Bayraktar sözlerinin devamında, ''Yüksek teknolojiden, milli teknolojiden bihaber olmanız, size müfteri olma hakkı tanımaz. Kaportacılıkla, Hacı Murat arabalarla paradigma dönüştüren Milli SİHA’ların farkını TEKNOFEST’e gelen çocuklar size anlatabilir. Fitne fesat odakları yerine onlara kulak vermeniz hakikati duymanızı sağlar. Özür dilemek erdemdir. Erdemli olmayı deneyin...'' açıklamasını yaptı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • ERTUĞRUL ŞİMŞEK 09.02.2023 18:13
    Yaşasın bayraktar aylesi yaşasın Türk mühendisleri ve yaşasın kızıl elma
  • Ali ihsan 17.01.2023 21:43
    Dün varlardı, bugünde varlar yarında olacaklar bunların taşıdığı kan belli.Kim bilir kim tanırdı Ermeni tohumunu insan bazen yanılıyor lakin bunlar olacak.Derimki eğer devlet destek vermedi ise çok yazık bu proje Türk'ün gururu, dualarımız vatanını milletini sevenlerle,bayraktar ve onlar gibi vatana hizmet edenlere.Yazıklar olsun 6lı masaya bu ülkede onlara oy vermeyi düşünenler Allah için vicdanlarınızı bir sorgulayın.
  • Ahmet özgür. 17.01.2023 21:03
    Parasıyla alamadınız İhaları devlet te destekler millette destekler Babacan kendi ipini çekti her şey paraylan olmuyor biraz da iman lâzım demek birileri babacana fısıldamışlar yazık hem de çok yazık.
  • Mehmet 17.01.2023 18:53
    Babacan kendisini kendi devletini hainlik yapıyorsa ne diyelimki vatan bizim bayrak bizim ne mutlu türküm diyene türkün türkten başka dostu yoktur vatanına sahip çıkanlarla Vatanına ihanet edenleri bir tutmayınca emeği geçen herkesten Allah razı olsun
  • Emekli 17.01.2023 09:53
    Babacan bu iş samanpazarında don satmaya benzemez.
Daha fazla yorum görüntüle