Ülkühan Doğanbey'in sorduğu zor sorular ve İmamoğlu'nun yanıtları şöyle:

CHP'nin 2019 seçimlerinden önce yayınladığı programda tüm CHP belediyelerinde öğrencilere ulaşımın ücretsiz olacağı yer alıyordu. Ancak 2022'de ulaşıma yüzde 80'in üzerinde zam yapıldı. Vaatlerinizi yerine getirmeyi planlıyor musunuz?

Burası yeri değil sizleri başka bir platformda ağırlamak isteriz.

İBB'nin işe alımlarda 15 bin kişiye güvenlik soruşturması yaptırmadığı söyleniyor. İşe alımlarda özellikle HDP ile bir planlama söz konusu mu? Bu konuda HDP ile bir ortaklığınız oldu mu? İçişleri Bakanlığı'nın raporladığı kişiler HDP bağlantılı kişiler mi?

HDP ile veya başka bir siyasi parti ile ortaklık mümkün değildir.

Geçen hafta sizlere söz konusu soruşturmaya ilişkin “terör ile iltisaklı isimlerin İBB'de işe alındığı iddia ediliyor. İşe alımlarda özellikle HDP ile bir planlama söz konusu mu? Bu konuda HDP ile bir ortaklığınız oldu mu?" diye sormuştuk. Siz ise böyle bir ittifakın mümkün olmadığı yönünde cevap vermiştiniz ancak hem kamuoyuna yansıyan hem de HDP Kanadından yapılan açıklamalar bu yönde değil. Dün HDP Eş Başkanı Pervin Buldan "İstanbul'u naSıl kazandıysak İstanbul Sözleşmesini de öyle kazanacağız" diyerek gizli bir ittifak olarak yorumlanabilecek bir açıklama yaptı. Bu konuda neler söylersiniz?

HDP'ye desteği için teşekkür ediyorum.

İtfaiye’ye alınan kişinin terör iltisaklı çıkmasının ardından göreve devam etmesinin sebebi nedir?

Sorunun muhatabım ben değilim Sayın bakana sorun. Az önce de söylediğim gibi görevden almayacağız devam edecek.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Suna 27.05.2023 12:57
    Canan, beden diliyle: "Yakaladin ama boşuna ....Senin bilmedigin daglarimiz var onlara güveniyoruz. Bosuna yoruyorsun kendini kızım. Hadi hadi uzatma daha cok algi yapacagimiz durumlar var bir tek sen mi uyanik zannediyorsun kendini "dermiş
  • Abdullah 08.03.2023 03:28
    Canan hanım ayaklarını salliir
  • Kenan4242 07.03.2023 20:58
    Bacim bos ve su an itibariyke zaten etkisiz elenan o bitti artik kk ne cb yardimcisi nede tekrar istanbul belediye adayi yapacak artık
  • Eray ZN 15.01.2023 23:38
    Adam piskin...