Başkan Erdoğan İsveç'in başkenti Stockholm'da terör örgütü PKK sempatizanlarının sergilediği rezalete tepki göstererek "Bu duruma karşı eğer bir el koymazlarsa İsveç ile münasebetlerimizi çok daha gerebilir." dedi.

NATO'ya üye olma şartları arasına Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadele şartı koyduğu İsveç'te terör örgütü PKK sempatizanları eylem yapmış başkenti Stockholm'da terör örgütü PKK sempatizanları belediye binasının karşısına kurdukları mekanizma ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maketini asmışlardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'da düzenlenen Gençlik Buluşması programında bir gencin konuyla ilgili sorusuna şu yanıtı verdi; Bu duruma karşı eğer bir el koymazlarsa İsveç ile münasebetlerimizi çok daha gerebilir.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Nedense 16.01.2023 16:31
    İsveç rezilliklerine devam ediyor, reis de İsveç 'e yapma etme diye yalvarmaya...
  • Çiçek 16.01.2023 13:56
    İSVEÇ OYUNCAKMI PKK. NIN PKK YÖNETİYOR Olabilir boş verin İSVEÇİ GÖRDÜK SAYGISIZLIK TAVAN Yapmış. Bizde deriz. ALLAH IN İZNİYLE karşıma çıkma gözüm görmesin seni çirkinlik hakaret yaptıkları. hareket bizim le aynı olmadıklarını gösterir barış huzur İSTEYEN Böyle yapmaz adam gibi adam SÖZÜNÜ TUTAN kardeşim anladın okadar boş verin şunları sinirlerim bozuluyor sözde medeniler saygılılar hadi yalancı yürü git
  • Burhan Uysal 16.01.2023 12:59
    Pkk ile Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu YCHP'si A takımı ve fetö aplası Meri Akşener İP'İ ağzı aynı ağız ne tesadüf? Sufle veren, iplerini tutan güç aynı güç mü?
  • İlyas Yılmaz 16.01.2023 12:57
    İsveç'in NATO ya üyeliği kesinlikle onaylanmamalı
  • Rıza 16.01.2023 04:59
    PKK heryerde oyununu oynuyor.En son STOCKHOLM da gördük artık sizde anlayın İSVEC size nasıl zarar veriyorlar.Dinleyin reisi
Daha fazla yorum görüntüle