2023 seçimleri için Cumhur İttifakı gece gündüz çalışıyor. Muhalefetin henüz adayını bile açıklamadığı yarışta, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her hafta bir ilde toplu açılış toplantılarında vatandaşla bir araya geliyor.

MHP İLK PARTİ OLDU

Cumhur İttifakı ortağı MHP de tüm partiler içinde açık hava toplantısına başlayan ilk parti oldu. Cuma günü Kızılcahamam'da kampa giren MHP, seçimin yol haritası için çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerinin yol haritasının belirlenmesi için sürekli kurmayları ile bir araya geliyor. Alınan kararlar verilen talimatlar bir bir yerine getiriliyor. Gönlüne girilmedik bir seçmen kalmayana dek alanda çalışmalarına ağırlık veren Cumhur İttifakı, kiminle yarışacağına bile bakmadan yapılan ve yapılacakları millete anlatıyor.

VATANDAŞA DOKUNACAK HİZMETLER BELİRTİLECEK

AK Parti, seçime giden yolda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçen haftalarda seçim beyannamesinin son şeklini alması için yapılan hazırlıklara yenileri eklenecek. Vatandaşa somut anlaşılır vaatler sunulacak. Türkiye Yüzyılı ve Anayasa vurgusunun yer alacağı beyannamede Türkiye Yüzyılı'nda neler vaat edildiği vatandaşa dokunacak hizmetler belirtilecek.

Yorumlar 0 Yorum Var