DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, savunma sanayiinde İHA-SİHA'ları ile çığır açan BAYKAR'ı bir kez daha hedef aldı. Babacan, "Kusura bakmayın ya dokunacağız tabii" diyerek de tehdit etti.

Fox TV'de Çalar Saat programına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye'nin savunma sanayisindeki yatırımlarını hedef aldı.

Ürettikleri İHA ve SİHA'larla savaşların kaderini değiştiren Baykar'ı hedef tahtasına oturtan Babacan, savunma sanayisindeki teşviklerin adil dağıtılmadığını öne sürdü.

Babacan, katıldığı bir yayında konuya ilişkin ifadeleri sonrası Baykar'dan gelen cevabın siyasi olduğunu söyledi.

BAYKAR'I HEDEF ALDI

Selçuk Bayraktar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olmasına göndermede bulunan Babacan, "Söylediklerimden sonra yapılan açıklamalar bir genel müdürün değil, siyasetle iç içe geçmiş bir yapının açıklaması aynı zamanda. Özellikle bu akrabalık, şirketlerle hükümet arasındaki böyle girift ilişkiler doğru bir şey değil. Adilliği, şeffaflığı ve eşitliği yerle bir eden yaklaşımlar bunlar." dedi.

'KUSURA BAKMAYIN DOKUNACAĞIZ TABİİ" DİYEREK TEHDİT ETTİ

İktidara gelmeleri durumun savunma sanayisinde yapılanları sorgulayacaklarını da ifade eden Babacan, "Şimdi seçim yaklaşıyor ve hükümetin elindeki en önemli propaganda projelerinden bir tanesi de bu. Bu proje de öyle bir hale getirildi ki bu çok kutsal, dokunulmaz, dokunanı mahvederiz falan filan ya. Kusura bakmayın ya dokunacağız tabii, doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğiz. Tek bir şirket üzerinden bu işler olmaz açıkça söylüyorum. Eğer rekabetten korkuyorlarsa korksunlar." şeklinde konuştu.

Yorumlar 660 Yorum Var
  • Abdullah ÖZGEN 21.01.2023 08:59
    Sözün bittiği yer.Bu bir vatan hainliğidir.Utanmadan çıkıp bu ülkeyi yönetmeye talip oluyorlar.
  • ATATÜRK ÇÜÝÜZ 20.01.2023 00:39
    Sen TÜŔĶİYE düşmanımısın böyle açiklama yapıyorsun vatan hainimisin düsmanlarla kolkolagezmek denir bunun türkçesisi kendine gel halk sana sandıkta öyle bir tokat çekerki birdaha kendine gelemesin
  • Rıfkı 19.01.2023 19:27
    Evrağın varsa konuş evrağın yoksa kes sesini bu Millet hainleri affetmez.
  • GÜNEYLİ 19.01.2023 18:44
    Gringo İyi Atıyorsun Tek Kuruş Almadık Şunu Unutma Birgün Bu Yalanların Çıkar Ortaya Şunu Unutma Çok Paranın Hesabı Haram Paranı Gazabı Ve Azabı Vardır
  • misafir 19.01.2023 12:41
    yazıklar olsun size bi türkiyeli olamadınız
Daha fazla yorum görüntüle