Kocaeli'nin İzmit ilçesinde durakta fark edilmediği için sinirlenen bir yolcu, halk otobüsü şoförü Cengiz Yeler'e canice saldırarak feci şekilde darp etti.

Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesi Gültepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir yolcu İzmit Orduevi durağında fark edilmeyince, sinirlendi.

İNECEĞİ DURAKTA OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ AŞAĞIYA DAVET ETTİ

Cengiz Yeler’in kullandığı özel halk otobüsüne binen ve ismi öğrenilemeyen yolcu, ineceği durağa gelince, sürücüyü aşağıya davet etti. Bu sırada otobüs şoförü durumu anlayarak tatlı bir dille şahsa, 'Kurban olayım canım benim, hadi işine bak' dedi. 

Ancak sürücünün tatlı diline aldırış bile etmeyen şahıs, bir ara otobüsten indi. Bu sırada olay yerinde bulunan başka şahıslar, sinirli yolcuyu tutarak, Yeler'i uzaklaştırmak istedi.

CANİ YOLCU DEHŞET SAÇTI

Sürücü tam hareket ettiği sırada, şahıs otobüse binerek şoföre peş peşe yumruk attı. Defalarca yüzüne yumruk yiyen Cengiz Yeler kanlar içinde kaldı. Olay anı ise otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şoför Cengiz Yeler, hastaneye gidip tedavi olduktan sonra yolcudan şikayetçi oldu. 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Paol 18.01.2023 00:46
    Bu saldırgani bulup doven çıkar mı???
  • İzmitlilertotoştur 17.01.2023 14:54
    İzmitin otobüs şoförleri özellikle kavga çıkartıyor bazen. Gelip arabama yandan vurup bi de üstüne para isteyen otobüs şoförü vardı bi kaç sene evvel. Tenhada hızlıca hallettik problemimizi kalabalıkta erkeklik yapmaya gerek yok
  • zafer gülten 16.01.2023 21:12
    şöför yediği dayakla kalacak,saldırgana 2-3 sene verecekler,aynı suçtan sabıkası yoksa ceza ertelenecek,yani serbest kalacak.2005 ten önceki yasalar olsaydı önce karakolda bi falaka,ardından emniyette bi dayak faslı,ordan cezaevine ,cezaevindede bi gardiyan dayağı. kuzu olur çıkardı içerden.2-3 sene yatardı en az.
  • zafer gülten 16.01.2023 21:08
    o şöfördeki kalıp iboy ,po s bende olucak,dersini bi güzel verirdim onun.şöför kalıbının adamı değilmiş,adamdan daha iri,bi tane vursa vucut cüssesi ağırlığıyla bi yumrukta yere sererdi saldırganı.ya yolcular,tutun adamı,bağlayın elini kayışıyla,çağırın polisi.
  • vatansever 16.01.2023 20:54
    sakın bana denk gelme sakın
Daha fazla yorum görüntüle