MHP Lideri Bahçeli Baykar'ı karalama kampanyasına girişerek eleştiri oklarını üstüne çeken DEVA Partisi Lideri Babacan'a "Kimler gocunuyorsa onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuş Milli Savunma Sanayine dil uzatan zihniyete ve Baykar'ı hedef alan Ali Babacan'a şu sözlerle yüklendi;

Türkiye Cumhuriyeti egemenlik haklarını ve sınırlarını kendi milli gücüyle oluşturmuş bir millettir. Bu özgüven Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünde imha edilmek istenmektedir.

Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın şerefli komutanlarına saldırıp karalama yarışına girmesi, terörle mücadeleden ödü patlayan, kabuslar yaşayan mankurt bir siyasetçinin ağzından saçılan kötülük ve nefrettir. Fırtına Obüs'lerinden rahatsızlık duyan bu milletin evladı olamaz. İHA'larımızdan, SİHA'larımızdan, Kızılelma'dan, Tayfun füzelerinden ve silah sanayi ürünlerinden kimler gocunuyorsa onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir.

El alem bize gıpta ile bakarken zillet ittifakının niyetleri husumet alametidir. Kılıçdaroğlu'nun konuşması CHP'nin müktesebatını yok saymaktır. Bu zihniyetin anlayışı rejim ve devlet krizi çıkarmaktır. Kılıçdaroğlu istese de istemese de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle birlikte birlikte ve dayanışma ruhu hakimdir.

Vesayet demek CHP yönetimi demektir. Kenan Evren kafası Kılıçdaroğlu kafasıdır. Kılıçdaroğlu bir tarafta terörist Demirtaş'ın serbest kalmasını isterken diğer tarafta Türk askerini rencide etmektedir. Kılıçdaroğlu HDP/PKK'yı aklarken TSK'yı terbiyesizce hedef almaktadır.

Yorumlar 86 Yorum Var
  • Yörükobalı 17.01.2023 21:50
    İçimizdeki ;Boltonun tasmalarılarına Söylüyoruz ; Türkiye Yeni nesil olarak ,yeni teknolojilerimize Rajon kesenlere âlayınız gelin ! patlasanızda!!!.çatlasanızda , altılı masanızın üstünde amudâ kalksanızda!!!? Bu âziz Milletim tüm gerçegi görüyor Nasıl ,Ne şekil Cevap Vermesi gerektiğini herkesten Çok iyi biliyor!?!? Bunlarındâ hesap verme günlerine az kaldı O ' günler geliyor!???!!!!
  • Ali Can 17.01.2023 21:38
    Yerli ve milli gerçek ülkücü ,başbuğ Devlet Bahçeli.Hdp ile ittifak ortağı ip li Türkücülere kapak olsun ...
  • Sami METE 17.01.2023 21:21
    Devletimiz var olsun Ordumuz var olsun milletimiz var olsun Ne mutlu TÜRKÜM Diyene
  • YanlızAdam 17.01.2023 21:20
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulurken nüfus 15 milyon idi içimizdeki gavurların sayısı da 3 milyon şimdi nüfus 85-90 milyon gavurların sayısını tahmin edin artık... 100 yıllık bu devleti biz 3..5 yıldır yönetmeye çalışıyoruz. Hala kurtulamadık... Nedeni hain besliyoruz.
  • Temel erzurum 17.01.2023 21:15
    Bu Babacan mı nedir baltan mı nesi ondan ne farkı var 6 dedi yiniz 7 yedili hepis ayını boltan istemenizde ne yasanız Erdoğan kazanacak ve ülkemiz kazanacak
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek