Galatasaray'a sezon başında Okan Buruk'un onayıyla ve 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Yusuf Demir için devre arası kiralık olarak ayrılacağı iddia edilmişti. 19 yaşındaki oyuncu hem sakatlıklar hem de yabancı sınırı sebebiyle bir türlü düzenli olarak forma şansı bulamamıştı. Basında yer alan ayrılık iddialarına ise nokta koyuldu. Teknik direktör Okan Buruk'un ayrılmasını istemediği ve "Bize sezon içinde yardımı dokunacak. Hem kupa hem de ligdeki şampiyonluk yürüyüşünde onun yeteneğinden faydalanacağız" dediği öğrenildi. Ayrıca oyuncunun menajeri de konu hakkında açıklama yaparak ayrılık iddialarını yalanladı.

OKAN BURUK YUSUF DEMİR İÇİN NOKTAYI KOYDU

Son dönemde kiralık olarak transfer olacağı konuşulan 19 yaşındaki futbolcu için, oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketinden yapılan açıklamada bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı aktarıldı.
 

Yusuf Demir için yapılan açıklama şu şekilde;

"Yusuf için kiralık transfer haberleri kesinlikle doğru değil. Çok fazla saçmalık yazıldı. Galatasaray, iki aylık bir proje değil. Futbolu bilen herkes, Belçikalı Dries Mertens ve İspanyol Juan Mata gibi oyuncuları geçmenin kolay olmadığını bilir. Her halükarda, Yusuf Demir iyi bir ruh hali içinde ve kendini göstermeye istekli."

Galatasaray'da bu sezon 6 resmi maçta sahaya çıkan Yusuf Demir, skor katkısı sağlayamadı.

Transferinin ardından yabancı statüsü nedeniyle tartışma yaratan genç futbolcunun, Galatasaray ile sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek