Terör örgütü PKK’nın propaganda aparatı aracılığıyla TSK'ya kimyasal silah iftirası atan ve mahkemeyle de terör örgütü propagandası yaptığı tescil edilen TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı HDP’li vekilleri bağrına bastı.

Terör örgütü PKK’nın propaganda araçlarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ‘kimyasal silah’ kullandığına yönelik iftiralar atan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, HDP’li vekillerle buluştu. 

HDP'Lİ BEŞTAŞ, SOSYAL MEDYA  HESABINDAN PAYLAŞTI

"Terör örgütü propagandası" suçlamasıyla İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verilerek tahliye edilen Fincancı, HDP'li vekillerle samimi bir görüşme gerçekleştirdi. 

Sosyal medya hesabından buluşma karelerini paylaşan HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, "Arkadaşım, Şebnem Hocamız hoşgelmiş." mesajını verdi.

SAMİMİ POZLAR VERDİ

Tahliye kararının alınmasın ardından ilk olarak HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'ya sarılan Fincancı’nın HDP’li Meral Danış Beştaş ile sarmaş dolaş poz verdi.

DUVARDA DİKKAT ÇEKEN POSTER

Fotoğraf karesindeki "Şebnem Hoca'ya Özgürlük, TTB'ye dokunma" ifadelerinin yer aldığı ve Fincancı'nın resminin bulunduğu poster ise dikkat çekti. 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Cenül 20.01.2023 15:30
    Topunu Allah'a havale ediyoruz