Rus Ortodoks Kilisesi lideri Patrik Kirill, Rusya'yı yok etmeye yönelik herhangi bir girişimin dünyanın sonunu getireceği konusunda uyardı.

"BU 'DÜNYANIN SONU' ANLAMINA GELİR"

Patrik Kirill, "Bugün dünyaya, ülkemize ve tüm insanlığa yönelik büyük tehditler var. Bugün Rusya'yı yenme arzusu çok tehlikeli şekil aldı. Tanrı'ya, delilerin aklını başına getirmesi ve Rusya'yı yok etme arzusunun 'dünyanın sonu' anlamına geleceğini anlamalarına yardım etmesi için dua ediyoruz" dedi.

"RUSYA, TOPRAKLARINI VE HALKINI KORUMA GÜCÜNE SAHİP"

Rusya'nın güçlü silahları ve her zaman kazanma arzusuna sahip vatanseverleri olduğunu söyleyen Patrik Kirill, "Çok endişeli bir dönemdeyiz. Ancak Tanrı'nın Rus topraklarını terk etmeyeceğine; Rusya'nın topraklarını ve halkını koruyacak güce sahip olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • vay be arkadaş 22.01.2023 13:59
    napıyorsunuz nedir bunlar Putin halkını kurtar İSLAM kurtuluşdur. yeter artık baba oğul kutsal ruh çarmığ yapmayın yahu kendi peygamberini çarmığa geren dinden hayor gelir mi.kurtuşun artık mum yakmakdan abdest alın namaz kılın yavrucum.papa haklı rusya kabederse abd rusları hop hop hop yapar.