Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenyurt'ta eğitim kampüsü temel atma töreninde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Eğitimde kalitenin daha da artması için çalışıyoruz. Evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak için pek çok projeyi hayata geçirdik.

Toplam 10 bin 791 metrekarelik büyüklüğe sahip bu eser inşallah Esenyurt'la birlikte İstanbul'umuzun medarı iftiharı olacaktır. Esenyurt'u cazibe merkezi haline getirecek bir eğitim külliyesinin inşasına başlıyoruz. Kampüsü önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi planlıyoruz.

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gören, icraat odaklı çalışan bir hükümetimiz.

İnşallah pazar günü ilklerin ve enlerin eseri olacak Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nı açıyoruz.

(Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu'nun metro açılışına katılması) Geçen metroya binmişler. Metroya binmişler de vatman yok. Kendiliğinden gidiyormuş. Konuşuyorlar. 'Bu Paris'te bile yok' diyorlar. Allahualem daha Paris'i görmüş bile değiller. Siz neredesiniz ya? Vah zavallılar ya. Bizim icraatımızın ulaştığı yerlere bunların hayalleri bile ulaşamaz.

2023 SEÇİMLERİ

Seçim için artık sayılı haftalar kaldı. İstanbul'daki milletvekillerinin kahir ekseriyetini Cumhur İttifakı olarak almamız lazım.

Türkiye'nin müreffeh yarınları için 85 milyon olarak hep birlikte bu imtihanı alnımızın akıyla vermemiz gerekiyor.

Türkiye'nin kaderini İngiliz The Economist mi belirleyecek? Benim milletim belirleyecek. Onlar kendi ülkelerinin kaderini belirleyemiyor. Millet sokakta. Aç, açık. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Fransa öyle, İngiltere öyle, Almanya öyle. Ama Türkiye öyle değil. 2023'te hata yapma lüksümüz yok."

Yorumlar 0 Yorum Var