Millet İttifakı'nda HDP ile yakınlığı artıyor. Geçtiğimiz günlerde Babacan'ın "HDP ile yakın diyaloğumuz var" açıklamasının ardından bir çıkış da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi.

Millet İttifakı üyelerinin HDP ile bu yakınlaşması dikkat çekerken ittifakta sözde ittifak içinde yer almayan HDP ile temaslar devam ediyor. Son olarak bugün Diyarbakır İl Kongresi'nde konuşan Meral Akşener yaptığı konuşmada çözüm süreci vaadinde bulundu.

Akşener "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız. Biz konuşan Türkiye'den yanayız" ifadelerini kullanarak HDP'ye mesaj gönderdi.

HDP'YE SELAM DURDU

Akşener'in bu sözleri büyük tepki çekerken AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Akşener için "HDP'ye selam durdu" ifadelerini kullandı.

Özalan "Meral Akşener, Diyarbakır'da HDP'ye selam durdu ve "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız." dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mi silah bıraktıracaksınız? Haddinizi bilin! Meral Akşener'in gerçek yüzünü herkes görsün." dedi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Gürbüz 22.01.2023 08:14
    Milletvekili aktarmalar, yalanlar, yalanlar, toplanmalar, toplanmalar, sinsilikler, kıvırmalar, kıvırmalar. Özetle; Milleti kandırarak, kandırarak hareket etme gördük. Yalanlarıda GÖZ İÇİNE BAKARAK hep söylüyorlardı.
  • Gürbüz 22.01.2023 08:01
    Demek ki neymiş? Bizde bu hainliği görüyorduk, zaten. Chp den İyi partiye miletvekili vermeler. Toplanıp toplanıp dağılmalar. Milletten saklı açıkca olmayıp, mitingsiz geçirilen günler. Dizaynlar. Sinsilikler. İnşaAllah elinize birşey geçmez, havanızı alırsınız.
  • Düşün bey 22.01.2023 04:03
    Çünkü siz bölücülerin yanasınız.seni gidi...seni sanki bu millet bilmiyor öylemi.. senin iş başına getirilen bile proje mazi niz sizin geleceğinizdir...bu millet nice projeleri derdest etti biliyormusun.aptal zannetme bu milleti..son şeyi yaparsa esameniz dedeniz gibi sığınırsın...HDP senin zaten son varacağın yer biz bunu biliyoruz.
  • Vatandaş 22.01.2023 02:44
    Pandomik Meral ,boyna salla bakalım. Mayısa az kaldı.
  • alpaslan 22.01.2023 01:02
    utanmaz ozaman pkk senin kanini dõksün 40 yildir sehit veriyoruz sen kimsin hatsiz kani dõken bizmiyiz terör örgütümü ayni atalarin gibisin defol git bu ülkeden Allah sizin gibilerinin insAllah en sevdiklerini pkk katletsin koltuk sevdası vatana ihanet ettirecek kadar alcaldiniz hepiniz
Daha fazla yorum görüntüle