Başkan Erdoğan, Bursa'da gerçekleştirilen "İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada gençlerin sorularını yanıtlayarak onlarla sohbet etti.

Gençlerden Serhat Çavdar da Başkan Erdoğan'a, altılı masa liderlerinden Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'larla ilgili "İktidarın en büyük seçim propagandasıdır" dediğini hatırlatarak, "Milli ve manevi iyi olan her şeye karşı duran bir muhalefet var. Bu, 20 yıldır böyleydi. Bu biz gençleri korkutuyor. Bu nasıl son bulacak?" sorusunu yöneltti.

"SEN GİT ÇOCUK BEZİ SAT"

Babacan'ın, Baykar'ı hedef alan açıklamalarına tepki gösteren Başkan Erdoğan soruya, "Onun son bulup bulmaması, hepsi 14 Mayıs. Bu arkadaş, her şeyden önce ifade etmiştim sen git çocuk bezi sat. Onların asıl mesleği odur. Home tekstil, çocuk bezi, bunları satar. Üzüntüm tabii şu, 15 sene bu benim yanımda hiçbir şey kapamamış. Neyin hesabını kime soruyorsun? Bu ülkede savunma sanayinde şu anda bini aşkın firma var. Ne cahil adamsın sen ya. Kalkacak Baykar, bu eserleri ortaya koyacak. Allah rahmet etsin. Baykar'ın sahibi benim dünürüm ama biz bu akrabalık bağını kurduğumuzda henüz bu adım atılmamıştı." yanıtını verdi.

Yorumlar 0 Yorum Var