Siyasetteki sıcak tartışmaların şifreleri masaya yatırıldı. Kılıçdaroğlu "kesin ve net" aday mı? Meral Akşener'in planı ne? Altılı masada hangi hesaplar yapılıyor? Masanın adayının 6 patronu mu olacak CNN Türk'te konuk olan Siyasal İletişimci Ferhat Murat çok çarpıcı kulis bilgileri paylaştı.

Murat'ın altılı masanın son toplantısıyla ilgili paylaştığı kulis bilgisi şöyle:

"AKŞENER'İN TEKRAR İSMİNİ MASAYA GETİRDİĞİ İMAMOĞLU İSMİ MASADA CİDDİ KRİZ OLUŞTURUYOR"

"Benim duyduğum bir tane kulis bilgisi var. Özellikle Meral Hanım son toplantıda Ekrem İmamoğlu ismini tekrar masaya getiriyor. Ardından ciddi bir kriz çıkıyor masada. Ve diğer liderlerden, 5 liderin tamamından da bu konuda Meral Hanım'a ciddi bir tepki oluşuyor. Kimse desteklemiyor Meral hanım dışında."

"4 PARTİNİN KEMAL BEY'E CİDDİ DESTEĞİ SÖZ KONUSU"

Altılı masayı kasıp kavuran milletvekilliği pazarlığı nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun rüzgârı arkasına aldığını belirten Murat şu ifadeleri kullandı:

"Zaten şu anda Kemal Bey'i diğer 4 parti özellikle Demokrat Parti, Gelecek Partisi, Saadet... Temel bey de çok açık bir şekilde geçtiğimiz hafta ifade etti. 'Açık ara seçimi kazanabilir' dedi. 4 partinin zaten CHP'ye daha doğrusu Kemal Bey'e ciddi bir desteği var. Çünkü bir yandan da milletvekili pazarlıkları söz konusu."

Yorumlar 0 Yorum Var