Başkan Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada İsveç'e çok sert tepki gösterip alınan kararı duyurdu. Erdoğan, ''NATO için bizden destek beklemeyin’ dedi.
Başkan Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada İsveç'e çok sert tepki gösterip alınan kararı duyurdu. Erdoğan, ''NATO için bizden destek beklemeyin’ dedi.
-
Seyit Onbaşı
25.01.2023
22:54
Türkiye Devleti'nin TÜRKİYE YÜZYILI hedefimize Ulaşmak için TÜRKİYE DEVLETLERİ TOPLULUĞU, İSLÂM ÜLKELERİ BİRLİĞİ Adı altında artık Birliğimizi İlan Etmenin Zamanı gelmiş Olmalı.Vakit Birlik Vakti! Dörtyüz Milyona yakın TÜRK DEVLETLERİ ve toplam iki milyara yakın İSLAM Ülkelerinin Ortak karar makenizması, Ortak ORDU Birliği niçin olmasın! Şu halde güçlü bir Devlet Aklıyla yönetiliyor olmamız sayesinde ; Terör örgütlerinin temsilciliği ni üstlenen Avrupa Ülkelerinde Ülkemiz ve Kutsallarımız üzerine çirkin saldırıların hedefi haline gelmiştir. Aziz Milletimizin Sabrını test eder mahiyettedir!.
Beğen
-
misafir
25.01.2023
03:04
avrupa birliği toplanıyor kendi çıkarlarına dokunduğunda birlikte karar alıyor. nerede Islam birliği teşkilatı ne iş yapar. hadi reisim göreyim seni topla Islam birliğini bu günden itibaren isveç ile hiç bir ticari ve diplomatic görüşme yapılmayacak karar çıkarın bak ne oluyor. batının allahı para , bak nasıl özürler dilerker. köpek olurlar biz birlik değiliz bu sırtlanlar bunu biliyor
Beğen
-
Eğitmen
24.01.2023
09:05
Maşallah Başkanım. Eleştirdiğim noktalar var ama bu tavır her şeye bedel. Rabbimiz yolunu açık etsin . Hayırlı uzun ömürler versin. İslam a daha çok hizmet etme şerefine erdirsin.
Beğen
-
Misafir
23.01.2023
22:23
Helal olsun işte bu yüzden reisimizi seviyoruz
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
Cemalettin demir
23.01.2023
22:10
Adam adam
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle