Eski CHP'li yeni TİP'li ve İslam'a düşmanlığıyla bilinen Sera Kadıgil bir kez daha Müslümanlara ve İslam'a nefret kustu.

TİP Ataşehir İlçe Örgütü açılışında konuşan Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil'in, “Biz bu rejimi tarihin çöplüğüne yollayacağız” ifadeleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

''ALLAH DİYE DİN DİYE YÖNETİLMEYİ KABUL ETMİYORUZ''

“Hepimiz emeğiyle, alın teriyle yaşayan insanlarız ve bir avuç patron tarafından Allah diye, kitap diye, din diye bizleri manipüle eden bir avuç patronperver insan tarafından yönetilmeyi artık kabul etmiyoruz. Kabul etmiyoruz bunu” dedi.

''BİZ BU REJİMİ TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE YOLLAYACAĞIZ''

Kadıgil, ''Hiçbir Kürt, Alevi, gay, kadın, başörtülü, başörtüsüz arkadaşımız kimliğinden ötürü, varoluşundan ötürü yargılanmasın, ötekileştirilmesin istiyoruz. Bu kadar basit bir şey istiyoruz ve özgürlük istiyoruz. Hepimiz için özgürlük istiyoruz. Başımıza zebellah gibi çöken 20 yıldır neyimiz varsa neyimiz yoksa sömüren bu saray rejiminin yıkılmakta olduğunu biliyoruz. Biz bu rejimi yıkacağız. Biz bu rejimi tarihin çöplüğüne yollayacağız.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 677 Yorum Var
  • Hamdi 03.02.2023 03:44
    Adına kurban olduğum Rabbim haşa hikmetinden sual olunmaz hayır da senden şerde nasiplerinde varsa bu zavallılara iman selâmeti ver yoksa Rabbim sana havale ediyoruz sen en doğrusunu bilensin.
  • Yunus 02.02.2023 19:48
    Temel ,Davut ve Ali.. Birlikte haşrolun.
  • Akıncı 02.02.2023 14:08
    Bu ülke şehit kanları ile yoğrulmuş bu ülkenin ekmeğini yeyip düşmanlık yapan kanı bozuklar hala havlamaya devam ediyorlar
  • Ayşe 29.01.2023 22:27
    Allah fırsat vermesin size
  • Mustafa 28.01.2023 22:50
    Acilen tedavi edilmeli, 112 ile alalım arkadaşı
Daha fazla yorum görüntüle