Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Karakaya Baraj Gölü'ne otobüsün düşmesi sonucu yaralanan 3 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Karakaya Baraj Gölü Battalgazi ile Baskil arasında sefer yapan feribota yolcu götüren Mustafa Şahin yönetimindeki 44 H 0020 plakalı halk otobüsü, Atabey İskelesi bölgesinde göle düştü.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, su altı arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan yolcular Güner İkiz, Sabiha İnal ve Emine Elleses, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

VALİDEN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kaza yerinde incelemelerde bulundu.

Vali Şahin, gazetecilere, gölete düşen otobüste şoförle birlikte 7 kişinin bulunduğunu, sudan etkilenen ve hipotermi olan 3 kadın yolcunun tedavi altına alındığını belirtti.

Şoför ve diğer yolcuların sağlık durumlarında bir problem olmadığını aktaran Vali Şahin, tedbir amaçlı dalgıçların bölgede arama tarama faaliyeti yaptıklarını söyledi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Otobüsün göle düşme anı, iskeledeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün iskeleye gelişi, gölete düşmesi, çevredekilerin yardım için koşması yer alıyor.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Kartal 26.01.2023 13:18
    Fren boşalma olsa dönüşleri yapamaz devirir aracı kaçtıur döndü bi ara durur gibi oldu arazi boş rampa yukarı vursa durur sanki gaz pedalı takılmış frene bastıkça tökezliyo araç yada şöförde sağlık problemi var..
  • Tc vatandaşı 26.01.2023 12:36
    Otobüsün fireni boşalmış gibi görünüyor ama tecrübe eksik gittiği yer rampa aşağı bir bölge u dönüşü yaptığı esnada tekrar dönmek yerine geldiği rampaya sürmeliydi aracı ve kontürolü tekrar sağlamalıydı ve uygun bir durağa ulaşana kadar fites küçülterek kazasız belasız durabilirdi geçmiş olsun kazazede vatandaşlarımıza
  • hasan 26.01.2023 12:25
    ARACI KULLANIŞINDA HAYIR YOKTU ŞÖFÖR DEĞİL BU ADAM EHLİYET VERİLMİŞ acemi KASAP.
  • neco 26.01.2023 12:21
    şöför zombiye bağlamış herhalde normal bi kaza değil geçmiş olsun
  • Kutahyali 26.01.2023 12:17
    Şoförün done done başı dönmüş suya düşmüş
Daha fazla yorum görüntüle