Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak işaret etmesinin ardından dünya basınında Başkan Erdoğan'ı hedef alan haberlere karşı sosyal medyada yayılan video büyük beğeni topladı.

"2023'ün en önemli seçimi" diye dünya basınında manşetlerde yer edinen Türkiye'deki seçimler hakkında Batı medyası "Diktatör Erdoğan" söylemiyle muhalefete birlik olma çağrısı yaparken Erdoğan'ın yeniden seçilmesi halinde kaos yaşanacağı haberlerini peş peşe servis etmeye devam ediyor.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN VİDEO

Sosyal medyada ses getiren videoda yeni Türkiye'nin artık milli çıkarları için güçlü bağımsız kararlar aldığı vurgusu yapılırken yapılan algı operasyonlarına Erdoğan'ın "Topunuz gelin" sözüyle cevap verildi.

Yorumlar 93 Yorum Var
  • Kamil 14.03.2023 00:38
    Kim Allah'ın hükümleri gerçekleşsin istiyorsa Allah onu galip kılsın. Kim ki batı demokrasisine inanıyorsa onun da hükmünü dünyada ve ahirette Allah Celle Celaluhu verecektir.
  • Sor 13.03.2023 23:24
    Sanıyorlar ki Erdoğan onlar isteyince gidecek. Allah bir yol açtığı firavunu devirecek Musa yı onun sarayında büyütür. Bu iş bizle Erdoğan'la değil kader ile işliyor. Görelim mevla neyler, neyler ise Güzel eyler. Selametle.
  • HAKAN 13.03.2023 20:40
    ABD, Avrupa ve terör örgütlerinin tamamı Erdoğanın karşısında neden mi Irak'ta Suriye'de yaptıklarını bizim ülkemizde yapmak istiyorlar...
  • İsmail 05.02.2023 16:13
    Türkiyeye saldıran gazetelerin hepsi yahudi sermayesidir ukrayna savaşını çıkartan rusyaya ambargo uygulatan yahudi sermayesidir amaç israil gazını avrupaya satmaktır başardılar bütün tantana abd yunan pyd sebebi budur
  • Murat76 26.01.2023 17:25
    Şu mübarek kandil günü duamdır, Allah Cumhurbaşkanımızı ve tüm vatanseverleri korusun, ülkemizi hainlerin eline düşürmesin, hainleri ve din düşmanlarını yola gelmezlerse Kahhar sıfatıyla kahreylesin. Senin üzerine geldikçe biz de sana daha sıkı sarılıyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle