Adana'nın Yüreğir ilçesinde köpekten kaçarken minibüsün çarptığı 8 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Karataş yolunda kaldırımda yürürken karşısına çıkan köpekten korkarak aniden yola koşan Suriye uyruklu Ahmed El Halil'e minibüs çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldıran Ahmet El Halil, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yorumlar 55 Yorum Var
  • Şenol 29.01.2023 18:59
    Yazıklar olsun bu yönetime hayvanları insandan ustun tutan yönetime ve zihniyete yazıklar olsun iki üç tane sözde hayvan hakları koruyucusuna bu yönetim boyun egiyir bu nasıl bir asırdır anlamadım Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyelim bu olayları görmemezlikten gelip ayağa kalkma yan insanlar toplulugunada yazıklar olsun
  • Emir 29.01.2023 18:19
    Acil çözüm bekliyoruz sahipsiz köpek olmaz.Sahipsiz köpekler şehirde köyde her yere yayılmış .Yıllardır olmayan kuduz var olmaya başlamışsa artık bir şey yapmanın zamanı gelmiştir .Giden canlara her gün kahroluyor insan
  • Uğur 29.01.2023 18:12
    İnsanın canı bu kadar ucuz mu? Hayvan hakları diye diye insanın canını hiçe saydınız. Hayvan hakları savunucularına görev verin bütün hayvanları alsınlar evlerinde baksınlar yoksa telef edilen hayvanlar için seslerini çıkartmasınlar. lütfen artık devlet buna bir çözüm bulsun artık bu sorun ülke sorunu galine geldi.
  • Barış 29.01.2023 16:55
    Çözüm gene yok demi.. Sonra insanlar kendi çözüm buldumu karışmıycan.her köşebaşında bir köpek var. Herkes kendi derdine düşmüş yazıklar olsun.
  • ihtar 29.01.2023 16:14
    vatandaş, hiç unutma başkasına isteyeni kendisi daha ağırını bulur.
Daha fazla yorum görüntüle