Adana'da başvurduğu helvacı tarafından işe alınmayan bir kadın, sinirlenerek iş yerine gidip tek tek masalara tükürdü. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kameraya yakalandı
Alınan bilgiye göre, Adana'da 7 Ocak günü iş bulma sitesi üzerinden garson ilanı açan helva satışı yapan Alican Halme (30), Münire Ş.'nin (48) başvurusunu değerlendirerek görüşmeye çağırdı. Görüşme sonrası Münire Ş. bilgi formu doldurarak görüşmeden ayrıldı. 1 hafta sonra Halme'yi arayan Münire Ş., olumsuz cevap aldı. Halme'den doldurduğu formu isteyen Münire Ş., formun atıldığını duyunca telefonda hakaret etti. 28 Ocak günü saat 11.00'da dükkana gelen Münire Ş., iş yerinin kapalı olduğunu görünce Halme'yi arayıp tekrardan doldurduğu formu isteyip telefonda hakaret etti. Bu sırada Halme, Münire Ş.'nin dükkanına zarar vermesinden şüphelenerek güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Görüntülerde Münire Ş.'nin tüm masalara tükürüp gittiği anlar kameralara yansıdı. Olaydan sonra şaşkın olduğunu belirten Halme, "Bir insanın bunu yapabileceği aklıma gelmezdi. Doldurduğu formda sadece isim, soy isim, daha önce çalıştığı yerler ve oturduğu semt yazıyordu. Bu kadar nefret dolu olmasına anlam veremedim. Çok üzücü bir durum" dedi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • ek9 29.01.2023 17:43
    bence masaları degiş yada boyat bu durumu bilen biri o masada yemez aklına gelir rahatsız olur.
  • ferhatt1905 29.01.2023 17:20
    Tek gözlü balık yorum yapmaya değmezsin insanların vebaline girme.Yanlışlıklada cevap vereyim derken beğenmiş oldum.
  • fahri 29.01.2023 17:13
    Formu istediyse KVKK kapsamında iade etmen gerekiyor. Yırttık çöpe attık gibi saçma sapan bir açıklama yapamazsın. Kimsenin bilgisini sırf işyeri sahibisin diye kullanamazsın. O çöplükten ne dolandırıcılar çıkıyor... Kadın tükürmekle az bile yapmış bence. Kişisel verirlerinizde kimseye güvenmeyin, başınız derde girer, bilginizi alın.
  • Tek gözlü balik 29.01.2023 15:49
    Adanalilar birbirlerinin yüzüne tükürÜyorlar´´yürürken yollara tükürüyorlar yani orasi icin normal beyaa´haber degeri yok yani.!
  • basar 29.01.2023 12:38
    adana lı ne olacak
Daha fazla yorum görüntüle