CHP'li Enver Aysever "Aldığım istihbarata göre HDP’li Mithat Sancar, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy teminatı verdi." dedi.

Altılı masanın 244 sayfalık kamuoyuna tanıttığı mutabakat dosyasında FETÖ'ye ve açılımcı politikalarla HDP'ye göz kırpan vaatleri çok eleştirilmişti. 

Mutabakat metni sonrası 6'lı masaya dışarıdan destek veren HDP'den dikkat çeken hamle geldi.

Aldığı istihbarat bilgisini paylaşan gazeteci Enver Aysever "HDP’li Mithat Sancar, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy teminatı verdi." dedi.

Aysever ayrıca "HDP’li Ahmet Türk’ün de dediği gibi Kürt seçmen Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 91 Yorum Var
  • Ömer Adnan arslan 04.02.2023 03:25
    Sözde gazeteci bey ithal samanla beslediği sürüye, kürtlerin temsilcisi sadece hep dır yalanı marşını unutmasınlar diye tekrar ediyor ,malum çok unutkanlar
  • Yaşlı adam 03.02.2023 06:10
    Kısa adı İP olan parti yandaşları isimlerini komünist İşçi Partisiyle karıştırıyor...Yoksa bu kervanda ne işleri var...
  • İzmirli 03.02.2023 01:54
    Ya hadi anladıkta CHP hdp aynı zihniyet zaten gelelim bizim Temele Çolak Ahmet bide babacan hainler verdiğimiz oylar haram olsun inşallah bu ülkenin nereden nereye geldiğini görmüyor musunuz Allah sizin cezanızı versin. Başbakan yaptık yap olsaydık diğerini bakan yaptık yap olsaydık içimizdeki hainler mevki çıkar için ülkeyi satan alçaktır 6lı masanın atında kim olduğunu açıklayan erkekseniz desenize millet e hdp var diye kiminle olduğun uz anlasın bu millet Sizi ALLAH'A şikayet ediyor um hainler.
  • Vatandas 03.02.2023 01:19
    Karşılığın da kemal ülkenin neresini pkk usaklarina sattı yada diyet olark verecek Onu da utanmayın soyleyin
  • Tarafsiz adam 03.02.2023 00:47
    Kemal secimi kaybedince kac gün ortaya cikmiyacaksin belki istifa edersin bos ver kemal dünya rekorlar kitabina en cok kaybeden chp baskani olarak gireceksin torunlarin gururlanir ayni nobel ödülü gibi
Daha fazla yorum görüntüle