Muhalif sokak röportajları aracılığıyla toplumda algı operasyonu yaymaya çalışan YouTube kanallarından birisinde sözde özgürlükçü zihniyetin hükümeti destekleyen genç bir kıza karşı takındığı tavır sosyal medyada gündem oldu.

4 ay önce yapılan sokak röportajında provokatif YouTuba kanalı sokakta ekonomi hakkındaki soruya beklemediği bir yanıt aldı.

AK Parti'nin hayatını kolaylaştıran hizmetlerinden ve toplumda insanların kutuplaştırılmaksızın kılık kıyafetine bakılmaksızın özgür bir şekilde yaşayabildiğini anlatan genç kıza muhabirin ve etraftaki tahammülsüz zihniyetin müdahaleleri sosyal medyada büyük ses getirdi. 

"BU KIZIN SAÇLARI AÇIK, MODERN GİYİNMİŞ, AKP'YI SAVUNUYOR, ŞAKA GİBİ YANİ"

Baskılar sonrası kalabalığın arasından ayrılan genç kızın ardından bir gencin "Bu kızın saçları açık, modern giyinmiş, AKP'yi savunuyor, şaka gibi yani." demesi dikkat çekti.

Yorumlar 717 Yorum Var
  • ALi 13.02.2023 10:35
    Lafa gelince demokrasi düşünce özgürlüğü ama kime sadece kendi gibi düşünenlere rabbim bunlara fırsat vermesin bizi de bunlar gibi olmaktan korusun.
  • Vatan sever 05.02.2023 12:29
    Bu alçaklar kimsenin düşüncesine fikrine saygı göstermiyorlar. Adeta kızı yemeye çalışıyorlar. Allah onlara fırsat vermesin.
  • İlker 05.02.2023 11:44
    Valla helal olsun kıza hepsi de diyecek birşey bulamayınca nasıl da mal a bağladılar da, kızın dediğini tekrar edip durdular, kız tek başına hepsini de mal etmiş, bunlar şeriat gelecek diye birbirlerini korkutmak tan başka birşey bilmezler, şeriati de bilmezler, 5 kadın olacak diye uydurur kınarlar, sonra da bar, pavyon, yol kenarı, köprü altı gezip kadın ararlar.
  • Şahin 05.02.2023 02:22
    ve CHP'lilerin motivasyonu bozulur, ümitsiz vakaya dönüşür
  • Orhan 05.02.2023 02:21
    Ulan bu tahammülsüz CHP'liler fikir özgürlüğü düşmanı mı ne?
Daha fazla yorum görüntüle