Fenerbahçeli bir taraftar, Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında görev yapan yan hakem Abdullah Bora Özkara'yı uçakta görünce tehditler savurdu.

FENERBAHÇELİ TARAFTAR: "SİZİ SOKAĞA ÇIKARTMAYIZ"

Karşılaşmada Ali Palabıyık'ın verdiği tartışmalı kararlardan dolayı gündem bir hayli yoğunken, Fenerbahçeli bir taraftar yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara'yı tanıdı. Kendisinin yanına kadar gidip tehditler savuran taraftarın ''sizi sokağa çıkartmayız'' gibi cümleleri olay yarattı.

HİÇ CEVAP VERMEDİ

Kendisine söylenen sözlere hiçbir cevap vermeyen Abdullah Bora Özkara, sadece önüne bakarak taraftarın yanından gitmesini bekledi.

Yorumlar 132 Yorum Var
  • sakin 04.02.2023 10:51
    ateşle oynama koçum eski türkiye yok karşında bir anda sıfır olursun
  • Zadrakomlu 25 04.02.2023 10:26
    Fenerbahçe ve taraftarı işte budur beğenmediği kararlar için hemen saldırırlar kusura bakmayın kardeşim var yokken maçları haksız yere aliyordunuz ama artık beleş maç kazanma zamanları bitti boşuna paralanmayin
  • Mubammet 04.02.2023 10:00
    Var çıkana kadar başarılar üstüne başarıları! Olan fb her ne hikmetse var çıktıktan sonra sıradanlaştı yıllardır saldirmadiklari kimse kalmadı siyasetteki chp gibi futbolun chp si oldular hicbiri donup yoneticilerini suçlamadi ne aldıklarına ne sattiklarina sadece magduruz da magduruza oynadılar ee ne demişler zamanında yedigin hurmalar şimdi yavrum tırmalar şimdi tirmalayin durun
  • ahmet 04.02.2023 09:53
    milletin içinde ulu orta küfür edeceğine kendine bir sorar insan. hakemin görevi bu. peki sen ne için çoluk çocuğunun rızkını ve bunca vaktini yollarda harcadın? birgün bunun hesabı sorulunca "takımımı destekleme uğruna" deyip kenara mı çekileceksin. beyhude işler için cümle alemin önünde küfürle ayar vermeye kalkanları inşallah Allah cümle aleme ibret eylesin.
  • vatandaş 04.02.2023 07:41
    emekler heba oluyor insanlar para harcayıp gidiyor .yapmayın lütfen canın yanmış taraftar nedese haklı.işini hile yapanın kazancı helal mı?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek