CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Altılı Masa'nın seçimlerde HDP ile iş birliği yapmak için girişimlerde bulunabileceğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, katıldığı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. TV 100'e konuk olan Kuşoğlu, Altılı Masa'nın HDP ile ilişkisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

HDP'yi dışlamanın yanlış olduğunu söyleyen Kuşoğlu, Altılı Masa'nın HDP ile ilgili bir girişiminin mutlaka olacağını ifade etti.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Çiçek 04.02.2023 06:36
    ALLAH. ÇOCUK KATİLLER İNİ TECAVÜZCÜLERİNİ YALANCI LARI ÇOCUK HIRSIZLARINI CEZALANDIRIR CHP HDP YALANCI ALLAH IN İZNİYLE CEZANIZI Çekeceksiniz her AHLAKSIZLIGA Tamam derseniz ALLAH IN EMRİNE KARŞI gelirseniz kendinizi her kes ten ÜSTÜN GÖRÜRSENİZ ne bekliyorsunuz CEHENNEM DE Görürsünüz inşallah
  • Vatandaş 04.02.2023 01:12
    CHP nin PKK dan farkini biz göremiyoruz. Oy almak için PKK nin emrine giriyorsunuz. 6 li masada kaybedecek PKK da kaybedecek. Reis yine seçilecek Siz fitne yapmaya devam edin. Allah in da elbet bir takdiri plani vardir. Bekleyelim görelim. Allah din düşmani PKK ve yandaşlarinin şerrinden milletimizi vatanimizi muhafaza eylesin. Amin