Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4’üncü sondaj gemisi 'Abdülhamid Han', bakım ve ikmal işlemleri için Taşucu Limanı açığına döndü. Boğsak Adası civarına demirleyen Abdülhamid Han sondaj gemisi gündüz ayrı gece ayrı görsellik oluşturuyor. Abdülhamid Han gece yaktığı ışıklarla sahile yakamoz görüntüsü oluşturuyor. Görenleri büyüleyen görüntüye balıkçı tekneleri de eklenince vatandaşlar manzaranın keyfini sürüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Özeti bu 04.02.2023 13:33
    Tavuğumuz güzel olsun da, yumurtlamazsa yumurtlamasın. Akdenizde bi biz bulamadık nedense. Çok garip... Arıyorlar mı yoksa arıyormuş gibi mi yapıyorlar belli değil. Ciddi soru işaretleri var.
  • BALTACI 04.02.2023 11:02
    Şu manzarayı altılı masanın piyonları rüyalarında bile nasip olmaz çünkü bu vizyon işidir vizyon omurga sız dokuz başlı yuvarlak masanın ejderhaları iyi baksınlar bu muhteşem görüntü 14 Mayıs 2023 de son görüşleri olacak 15 mayısda millet makinaya bağlı yaşam süren dokuz başlı ejderhanın fişini çekecek zaten bu kaç başlı olduğu belli olmayan ejderhanın kalıntılarını ABD AB HAÇLI KÜLÜBÜNE İYADELİ TAVÜTLÜ GÖNDERECEK BU BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN VATANDAŞLARI GÜLE GÜLE DOKUZ BAŞLI EJDARHALAR THEENT