Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bugün sahasında Trabzonspor'u konuk edecek Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takım bir süredir gündeminde yer alan Nicolo Zaniolo için Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından İtalyan ekibi Roma ile temaslarını hızlandırdı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray, 23 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için Roma'ya teklifte bulundu. Çizme ekibinin Zaniolo'yu bonservisiyle göndermek istediği ifade edilirken sarı-kırmızılı takımın anlaşma şartlarını görüştüğü iddia edildi. 


Fenerbahçe de devrede

Diğer yandan İtalyanların Dünyaca ünlü bir başka İtalyan gazetecisi Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin de Zaniolo transferi için devreye girdiğini iddia etti. 

Güncel piyasa değeri 30 Milyon Euro

Roma'da bu sezon 17 karşılaşmada görev alan 23 yaşındaki oyuncu, 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. Teknik Direktör Mourinho ile yaşadığı gerilimin ardından takımıyla yol ayrımına geldi. Nicolo Zaniolo'nun İtalyan ekibinde 2024'e kadar sözleşmesi bulunurken, Transfermarkt verilerinde güncel piyasa değeri 30 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yorumlar 0 Yorum Var