Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan "Akşener masayı dağıtırsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler var hepsini açıklarım, İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler." dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili belgelerin olduğu bir dosya verdim diyen Okuyan "Akşener masayı dağıtırsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler var hepsini açıklarım, İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler." dedi.

İşte Yaşar Okuyan'ın o sözleri;

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamaz kazanamaz olgusunu oluşturan hangi parti?Kazanacak bir adayla çıkmalıyız diyor.
çıksın Peki ben de buradan teklif ediyorum. Sen son seçimde adaylarını koydun. %7'de kaldı.

"ELİMİZDE BELGE VE DOSYALAR VAR"

O masayı dağıttığı anda Sayın Meral Akşener ile ilgili bizim de ben ve benim neslimin söyleyecekleri var. Belgeler ve dosyalar var. 

İhanettir, bunu çok net söylüyorum; Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı partinin içinden negatif konuşmaların hepsi kendi bilgisi dahilinde oluyor. 

Kılıçdaroğlu seçime girecek sen de gir. Kim sevinecek buna AKP. Peki bunu düşünemeyecek kadar siyasi tecrübesi yok mu? O zaman sorular arka arkaya geliyor.

"DOSYAYI KILIÇDAROĞLU'NA VERDİM"

Sayın Kılıçdaroğlu'na dosyayı masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım. Ve ona Meral Hanım'la ilglili bir dosya verdim. Dosyayı Kılıçdaroğlu kullanmayacak ben kullanacağım.

"AĞABEYİNİN HATRINA SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM"

Meral akşener'in abisinin hatırına - Allah rahmet eylesin Benim 40 senelik arkadaşım, düzgün Dürüst namuslu - susma hakkımı kullanıyorum 

 

Yorumlar 474 Yorum Var
  • Anaplılar 06.02.2023 22:36
    Bu söĞleşiden sonra sizin dürüst biri olduğunuzu düşünmüyorum.
  • ali 06.02.2023 22:05
    Çok büyük pis işleri olmus diyorsun," madem" böyleyken bizi terk etme diyorsunuz !!! İnan çok ilginç!!!
  • Devo44 06.02.2023 16:57
    Yahu elimde belgeler var diyorsunuz bu demektirki çok büyük pis işleri olmus, hal böyleyken bizi terk etme diyorsunuz ,bu ne perhiz ne lahana turşusu, olacak iş değil. ALLAH recep tayyip erdoğan,ı başımızdan eksik etmesin inşallah.
  • N.zeki. 06.02.2023 10:58
    Adamsan şimdi açıklarsın
  • N.zeki 06.02.2023 10:56
    Sende namus şeref varsa şimdi açıklansın .
Daha fazla yorum görüntüle