7,7'lik deprem 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Kahramanmaraş'ta yıkılan yüzlerce binanın dışında çevre illerde de yüzlerce yıkım haberi geliyor. Depremde Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da yüzlerce bina yıkıldı.  Deprem anına ilişkin en net görüntü paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu ana kadar 912 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 bin 385 vatandaşımız yaralanmıştır. Enkaz altından kurtarılan kişi sayısı 2 bin 470'i bulmuştur. Yıkıldığı tespit edilen bina sayısı 2 bin 818'dir." dedi.

YILDIRIMLAR VE DEPREMİN GÜRÜLTÜSÜ

Deprem anına ilişkin yüksek bir binanın terasından çekilen ve sosyal medyaya düşen görüntü gece deprem anında geceyi aydınlatan yıldırımlar ve ürperten sesleri en net yansıtıyor.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Hamide 06.02.2023 22:02
    Çok üzgünüz ɓütün depremzede vatandaş larımıźın başı sağ olsun Rabbım acil şifalar versin kardeşlerim birlik olup elimizden gelen yardımı yapalım deprem nedir yaşayan bilir bende düzceli ve 3 deprem yaşamış biri olarak lütfen destek olalım
  • Fatma 06.02.2023 20:11
    Allah onların tuzaklarini başlarına geçirsin .Kainat cenabı hakkin bizler tövbe edelim Allah'ın izni olmadan hiçbir şey olmaz.İcimiz yanıyor kardeşlerimize Allah acilen kamilen şifalar versin
  • Tuğra 06.02.2023 18:13
    Birzamanlar depremlerde yaralılara acı var mı acı?diyerek video cekenlerin dönemi hala yaşıyor.yahu icimiz yanıyor, bu videolarla neyin peşindesiniz?yazıklar olsun sizin insanlığınıza.
  • oguz 06.02.2023 16:53
    yav ne harpı be arkadaşım bi büyüyün artık abdde olunca felaketler allah gazap indiriyor olur trde olunca harp
  • Üzgün Biri 06.02.2023 16:33
    Evet bölgede Müslüman kardeşlerimiz battaniyeye, ev kiralarına ve çimentoya zam koymuşlar diye bir haber dolanıyor. Bizler Peygamberimizin ümmeti olarak Dünya' ya örnek olması gereken insanlar olmalıydık. Dünya bize bakınca ahlakı görmeli, dürüstlüğü görmeli, emin olmayı, kardeşliği ve güvenmeyi görmeli idi. Hile hurda ahlaksızlık yalancılık riyakarlık ve dolandırıcılığı değil. Ama ne yazık ki artık sadece adımız Müslüman. Ne yaşantımız, ne de ahlakımız Müslüman gibi. Ya Rabbim sen gelecek nesillerimizi sana inanan, imanlı ve ahlaklı insanlardan eyle. Saygılarımla.
Daha fazla yorum görüntüle