Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, depremde mağdur olan depremzedeler için çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay'da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 102 Yorum Var
  • Angaralı 09.02.2023 20:02
    Çok kızardım volkana ama kendimden utandım kral adammışsın kardeşim hakkını inşAllah helal edersin
  • Sam BESIROGLU 07.02.2023 14:08
    Sen ne buyuk adamsin be evlat. Sana maclarda kizdik sovduk.Hakkini helal et.Sen adamin kiraliymissin biz bilemedik. Ozur dilerim. Bizide aglattin.
  • Murat 07.02.2023 10:18
    Hocam biz fenerbahçe taraftarı olarak her zaman yanındayız çok büyük geçmiş olsun
  • Denizli 06.02.2023 20:08
    Biz iste böyle bir milletiz tüm yorumlari göz yasimla okudum hic kimse nerdeyse kötüye yorumlamamis herkes sanki tek yürek olmus Allah bizleri hep böyle bir ve güclü eylesin birlikten kuvet dogar kardesler helal olsun sagcisi solcusu alevisi kürtü tüm Türkiyeme.
  • Misafir 06.02.2023 17:28
    Volkan bu tavrın ve görüntün beni şaşırttı .Demekki insanları zor zamanlarda sınamak lazım.Bir Galatasaraylı olarak tek yanlı değerlendirmişim.Hakkını helal et...Helal oldun sana...Tüylerimizi diken diken ettin...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek