Deprem bölgesinde gece saatlerinden bu yana canla başla mücadele veren asker, polis ve jandarma ekiplerinin gayretini görmezden gelen çevreler, deprem üzerinden yaptıkları dezenformasyon ile Mehmetçik'e de sataştı.

ABD sermayeli FOX Tv canlı yayınında eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, askerin sahaya inmediği yalanını dillendirdi.

Mahruki, "Bizim koskoca Türk ordumuz var. Tecrübeli. Niye onlar çıkmıyor sahaya? Onların da sahaya çıkması gerekiyor." dedi.

Sunucu Burak Birsen, "İşte onu merak ediyorlar. Neden şu an Türk Silahlı Kuvvetleri böyle bir vazifeyi üstlenmiyor" sözleriyle destek verdi.

Mahruki, yalanını şöyle sürdürdü: "Emir komuta beklemeden direkt çıkardı TSK. Çünkü yasasında vardı. Onun hazırlığını da yapardı. Şimdi hükümet direktif vermeyince oturuyor yerinde. Eminim onlar da çok sinir harbi içerisinde içleri içlerini yiyordur 'biz niye burada oturuyoruz ki' diye."

Oysa Mahruki bu sözleri sarf ederken, ekrana verilen Malatya'ya ilişkin görüntülerde askerin sahada olduğu görülüyordu.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Mesut 21.02.2023 13:13
    Fox TV nin hayatı yalan
  • MUSTAFA 08.02.2023 21:45
    Yazık bu insanlar acı çekiyor siz oturmuşunuz sıcak koltuklarınıza yalan yanlış siyaset yapıyorsunuz. Sizin insanlıkla bir alakanız yok. Şugünlerde bari gidin bir koli erzak gönderin sevap işleyin iftiradan daha iyi.
  • Ne yapacan 07.02.2023 11:38
    Yav asker polis sivil millet herkes ayaktaya topyekun.Nasibini almamışlar bırakın millet sizle uğraşacağına işini yapsın. yav bırakın millet acısını yaşarken gavur bile yardım için sıraya sadece insanlık için sıraya girmişken siz nesiniz bi söyleyin...
  • Çakır 07.02.2023 08:08
    Kapatın şu kanalı her TV kanalında askerler görünüyor çadırları kuruyorlar insanlara yardım ediyorlar inşallah fox binası çökerde kurtuluruz bu dengesizlerden
  • Cem 07.02.2023 07:59
    Bu nasuh mahrukinin meşrebi belli değil, ama bu milletten olmadığı kesin, 99 depreminde parlatılmış şeytani zümrenin neferidir, bırakın TSK işini yapsın, sizi tatmin etmek zorunda değil.
Daha fazla yorum görüntüle