Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Öğle namazı için Mescid-i Aksa'ya gelen yüzlerce Filistinli, namazın ardından depremde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Doğu Kudüs'teki Filistinlilerin, Türkiye'deki deprem haberlerini sıkı bir şekilde takip ettiği aktarılıyor.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Türkiye 06.02.2023 22:57
    Ufuk haber oku ufuk orası filistin
  • Çankırılı 06.02.2023 22:53
    Rabbim kabul etsin
  • Mehmet Nalbant 06.02.2023 22:37
    Allahu Teala depremde ölen kardeşlerimize rahmetiyle muamele buyursun. Yaralanan kardeşlerimize acil şifalar nasip etsin. Deprem şehitleri için Mescid-i Aksa'da gıyabi cenaze namazı kılan Filistili kardeşlerimize de teşekkür ediyor Allah razı olsun diyoruz.
  • Bey 06.02.2023 22:23
    Hilafet geri gelmesi muhakkak gereklidir.
  • OSMANLI 06.02.2023 21:58
    Araplar haindir diyenler haindir. Osmanlı ya ihanet eden bütün araplar değil sadece İngiliz vaatlerine kanan cahil Şerif Hüseyin ve adamlarıdır. Şerif Hüseyin de zaten sonradan çok pişman olup ağlıyor ve tövbe ediyor ama iş işten çoktan geçmiş oluyor. Müslüman Araplar kardeşimizdir. Müslüman olan herkes hangi ırktan hangi milletten olursa olsun canımızdır kardeşimizdir. Müslüman bir yunanlıyı, Müslüman bir Ermeniyi, Müslüman bir İngilizi, Müslüman bir sırpı, Müslüman bir israilli yi Müslüman olmayan bir Türk e tercih ederim. önemli olan ırk değil millet değil din birliğidir.
Daha fazla yorum görüntüle