Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlere yönelik koordinasyon çalışmalarının sürdürüldüğü Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi'nde açıklama yaptı.

Erdoğan, "Devlet ve millet el ele vermiş, bu tarihi felaketin üstesinden gelmeye çalışırken yalan haberler ve çarpıtmalarla insanımızı birbirine düşürmeye niyetlenenleri yakından takip ediyoruz. Gün onlarla tartışma günü değildir. Günü geldiğinde şu anda tuttuğumuz defteri de açacağız. Savcılarımız bu tür insanlık dışı yöntemlerle sosyal kaos çıkarmaya tevessül edenleri belirleyip, gereken işlemleri süratle yapıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • misafir 08.02.2023 08:39
    Millet can pazarında derdiniz dezenformasyon mu? Öncelikli işiniz vatandaşı kurtarmak dedikodulara cevap vermek değil.
  • SARIÇİÇEK 08.02.2023 06:02
    içimizdeki Hainler soysuzlar namussuzlar olduktan sonra bize başka düşman vız gelir.
  • Gurbet 08.02.2023 00:57
    Alman 1. TV kanalina da sorusturma acmak gerekir. Isleri gücleri Erdogan düsmanligi.
  • sakarya 08.02.2023 00:45
    youtubede akmet bozkuş denen provakatör yala dolan haber yapıyor. güya depremden bahsediyor lakin kornoıdan yok bilmewm neden yok bakanın neişi var yoş erdoğan neden başka ülke başkanalrınyla tel ile konuşuyormuş dasaçmalyıp güya konuşuyor. tek derdi provakatörlük. o kanalı derhal kapatınız işlem yapınız.
  • muhammet beyazal 07.02.2023 23:05
    yapmalılar da...kaostan medet umanların umutları kursaklarında kalmalı.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek