Esenyurt'ta bir market sahibi, tüm ürünlerini tırlara yükleyerek deprem bölgesine yolladı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrası bölgeye yardımlar sürüyor.

Esenyurt Hacı Bayram Veli Caddesi ile Ufuk Caddesi'nde iki marketi bulunan Adem Kılıç, tüm ürünlerini deprem bölgesine yollamak üzere tırlara yükledi.

Adem Kılıç, yaptığı açıklamada, iki marketteki ürünleri deprem bölgesine hibe ettiğini belirterek, "Yüklemeler yapılıyor, kısa sürede deprem bölgesinde olacak. Tüm iş insanlarına sesleniyorum, herkesin elinden geleni yapması lazım. Bugün birlik olma günü. Orada çok mağdur insanımız var. Bir an önce yaralarımızı sarmak için hepimizin birlikte el atmamız lazım. Herkese geçmiş olsun." diye konuştu.

Yorumlar 568 Yorum Var
  • Jeopolitik 09.02.2023 21:10
    Abi Allah cc sana da cennetin nimetlerinden faydalanmasini nasip eder insallah
  • Arif 09.02.2023 11:32
    Guzel insanlar da cok. Hamd olsun, Rabbim birine binler katsin Insallah.
  • fatma 09.02.2023 09:50
    ne cömert bir adammış.ALLAH hayrını kabul etsin Hz. Muhammede komşu eylesin dünyanı ve ahiretini bereketli etsin mekanını cennet etsin
  • Şule 09.02.2023 06:58
    Esenyurta yakin oturan birisi olarak senin marketine yönlendirebildigim kqdar insan yönlendirecegim. Sen insanligi ölmemiş esnafsin. Sen esnafin yüz akısın Allah razi olsun. Kimisi birak malindan vermeyi bir de zam yapiyor memleketim zordayken,dardayken. İşte onlardir asıl vatan haini.
  • Hüseyin Aymaz 09.02.2023 06:43
    Allah'ım hayırlarinizi kabul makbul edsin Allah'ım sizin gibi Allah doslarina sayısız versin İnşâellah
Daha fazla yorum görüntüle