Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek için bölgede bulunan arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta çalışmalara katılan kurtarma ekiplerinin enkazdan kurtarılan 8 yaşındaki minik Zübeyde ile olan diyaloğu duygulandırdı. Titizlikle yürütülen kurtarma çalışmasında Zübeyde'nin ekiplere, "Siz eve nasıl girdiniz" sorusuna ekiptekilerin "Camdan girdik" diyerek cevap vermesi çevredekileri gülümsetti.

Ekipler, enkaz altında kalan 8 yaşındaki Zübeyde'ye ulaştı. Kurtarılan çocuk, sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

Yorumlar 32 Yorum Var
  • kadir 10.02.2023 10:48
    Ashab-ı keyf ler bitmemiş rabbim mucizelerini gösteriyor bizlere..okadar saat sonra sanki yeni uyanmış gibi küçük melekler "Benim okulum vardı", Siz buraya nasıl girdiniz" okadar saatir sanki hiç uyanmamışlar ve yeni uyanmış gibiler" rabbim çok büyüksün sana şükürler olsun.Amin..
  • Abdullah KAZĞAN 10.02.2023 09:50
    çalışan tüm ekiplereçok ama çok teşekkür ediyorum umudumuz oldunuz rabbim tüm çocukları güldürsün annelerine babalarına bağışlasın. Rabbim sizinle beraber olsun melekler yoldaşınız olsun inşeallah dualarımız sizinle rabbime emanet olasınız inşeallah
  • saban 09.02.2023 11:51
    elinize yuureginize saglik kurtarici melekleri selam olsun sizlere
  • Mahmut Akar 09.02.2023 09:53
    Allah Razı olsun, bu sabileri kurtarmak, şevkat eliniz varolsun.
  • yokbea 09.02.2023 09:35
    kızımızın sorusu çok ilginç değil mi ? "eve nasıl girdiniz" diyor... demek ki Allah içinde bulunduğu durumu hissettirmemiş ona.. bi başka çocuk da "yarın okulum var abla" diyodu ekiplere... bu sözler nasıl bir ruh halinde dökülür çocukların dilinden bi düşünelim..
Daha fazla yorum görüntüle