Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binaların mühendis ve müteahhitleriyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında hakkında yakılama kararı çıkarılan müteahhit Mesut Başkır’ın, deniz yoluyla ülke dışına kaçma girişiminde bulunabileceği bilgisine ulaşıldı

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Arif 16.02.2023 21:20
    Eğer mimar mütahit 6lı masa cenahından çıkarsa tüm google geçmişi bir anda yok oluveriyor. Hiç onlarla bağı yokmuş gibi gösteriliyor.
  • Arif 16.02.2023 21:15
    Bu tekneci mütahit rubasam başkanı olup hemde yüksek mimar olan kişi mi?
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek