Gazeteci Hande Fırat, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı ilan ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun teşekkür konuşması sırasında, arkasında asık yüz ifadesiyle duran Meral Akşener'in yemeğe katılmadığını açıkladı.

Geçtiğimiz Cuma günü altılı masadan kalkan İyi Parti lideri Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklifi kabul edilince bugün tekrar masaya oturdu.

Akşener, "Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız" ifadelerini kullandığı altılı koalisyondan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını reddederek ayrılmıştı. Daha sonra masaya geri dönüp, aday olan Kılıçdaroğlu'nun teşekkür konuşması esnasında, asık yüz ifadesiyle dikkat çeken Akşener'den yeni bir adım daha geldi.

CNN Türk ekranında gelişmeyi değerlendiren gazeteci Hande Fırat, yapılan adaylık duyurusu sonrası liderlerin yemeğe geçtiğini söyledi.

"MERAL AKŞENER YEMEĞE KATILMADAN AYRILDI"

Hande Fırat'ın yaşanan olayla ilgili açıklaması şöyle:

"Meral Akşener, Saadet Partisi’ndeki yemeğe kalmadı. Gerekçesini bilmiyorum ama şu an için diğer liderler yemeğe geçti. Meral Hanım kalmadı ve ayrıldı. Dolayısıyla diğer liderler akşam yemeğini toplantıdan sonra birlikte yediler, ama o sofrada Meral Akşener yoktu."

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Misafir 07.03.2023 13:55
    Hayırlı olsun görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
  • Mesut 07.03.2023 13:11
    Meral çok hayın bakıyor heee)))
  • Perşembeli 07.03.2023 11:27
    Demek ki Dayatma var ve Demek ki KASET var...