Habertürk yazarı Sevilay Yılman, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni ve Haber7 Yazarı Hasan Öztürk'ün CHP ile Saadet Partisi arasındaki ilişkiye geçmişe atıf yaparak değinmesini çarpıtıp "alevilik" ve "kindarlığa" getirince canlı yayın karıştı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni ve Haber7 Yazarı Hasan Öztürk arasında HaberTürk ekranlarında gerginlik yaşandı. 

Altılı masadaki 72 saatlik kriz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masaya geri dönmesiyle sona erdi. 6 lider dün ortak mutabakata vararak cumhurbaşkanı adaylarının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki toplantı sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının değerlendirildiği Habertürk yayınında ise gerginlik yaşandı.

SEVİLAY YILMAN'IN ÇARPITMASINA HASAN ÖZTÜRK TEPKİ GÖSTERDİ

Kübra Par'la Açık ve Net programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'nın ortak cumhurbaşkanı adayının ilan edilmesi değerlendirilirken Sevilay Yılman ile Hasan Öztürk arasında 'alevilik' ve 'kindarlık' tartışması çıktı. Gazeteci Hasan Öztürk "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Saddet Partisi'nin kapısı önünde ilan edildi. Bunu Saadet Partililere hatırlatıyorum. Bu enteresan bir şey" diye konuştu.

Gazeteci Sevilay Yılman Öztürk'ün sözlerini "kin tutmak" olarak suçladı.Yılman, "Bu kin ya kin bu. Neden hatırlatıyorsunuz? Bu kinden vazgeçin. Neden Saadet Partisi'nin önünde cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını yadırgıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Öztürk ise kin tutmadığını belirterek şunları söyledi:

"Ben şunu söylüyorum; CHP zihniyeti diyen, CHP'yi sürekli rakip olarak gören Erbakan'ın partisi olarak devam eden Saadet Partisi'nin önünde, bugün CHP'nin genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edildi. Bunun kin tutmakla ne alakası var?"

 "YUH YA! BEN BURADA OTURMAM"

Kübra Par'ın gerginliği yatıştırmaya çalışmasına rağmen Yılman'ın kışkırtan tavırlarına devam etmesi Öztürk'ü çileden çıakrdı. Öztürk "Yuh ya! Ben burada oturmam" diye yanıt verdi.

Yorumlar 193 Yorum Var
  • Vatandaş 15.06.2023 00:37
    Böyle tırışka konuklar la zaten tartışılmaz .Hasan kardeşim, iyiki terketmişsin..
  • Turanic 13.06.2023 20:10
    Koskoca Cumhurbaskani Rahmetli Turgut Ozal bile; Bu yalan diyen Dedesine “Bu Tarihi yazanlar bilemeyecekte sen mi iyi bileceksin” deme curetini gosterecek kadar Beyinlerimiz yikanmis! kendi kulturune yabanci nesil yetistirdiklerinin en bariz ornegidir.
  • Turanic 13.06.2023 17:53
    Anadolu insanin Dini Islamini, Orfunu, Toresini hice saydilar, uyduruktan Teyyare Selam soyle o Yare safsatasi gibi bir Yalan Tarih uydurdular, cocuklari kendi kulturune, Dinine, Anasina Babasina ve Atalarina farket-tir-me-den sovduren bir nesiller yetistirdiler ve simdi ki nesil de artik bilerek kufretmeye basladi
  • Turanic 13.06.2023 15:31
    Vesayetciler olarak bilinen Bizans Artiklari, Simonlar, Kirkorlar, Yorgolar Avrupaya kactilar ve kendi veled-i zinalarini Avrupali Aga Babalarinin destegi ile en iyi okullarda egitimlerini aldirdilar ama bizim Iman dolu yurekli Gariban Atalarimiz Anadolunun dort bucaginda Kurtulus Savasinda / Istiklal Harbinde Din, Vatan, Bayrak, Millet Namusunu ve Malini korumak icin canlarini kosa kosa verdiler
  • Üniversiteli 13.03.2023 13:17
    Tam chp zihniyeti, biraz önce söydiği cümleyi söyle medim dedi. Yarın chp başı gelsin milleti kandırmak için söylediği vaadleri söyledim diyecek.
Daha fazla yorum görüntüle