CHP yandaşı Enver Aysever koalisyon pişmanlığını itiraf etti: "Seçimde oyumu Kemal Bey'e vereceğim ama bunu vallahi de billahi de kafamı duvarlara vurarak yapacağım. büyük pişmanlık duyacağım."

Aysever: Cumhurbaşkanlığında oyumu Kemal beye vereceğim. Ama bunu vallahi de billahi de şu kabine çıktığı zaman kendi kafamı duvarlara vurarak yapacağım. Büyük pişmanlık duyacağım. Hadi siyasetçinin ilkesizliğini anladık da seçmeni de ilkesiz hale getiren bu mesele nedir ya. Erdoğan'dan kurtulmak için geldiğimiz hale bak. Kemal beyde bu kadar gözümüze sokma artık. Sen çık artık öne. ifadelerini kullandı.

Yorumlar 210 Yorum Var
  • Seyit Onbaşı 09.03.2023 22:22
    Altılı masanın oynadığı tiyatro son final 'e oynuyor! Yedekte olan oyuncuları ve saha dışından gelecek kozla! Yok mu Vekil istiyen, Bakanlık, Başkan yardımcılığı istiyen , Bu tiyatro oyununu yetmişli , doksanlı yıllar arasında izlemiştik! Değişen hiçbir şey yok yok, yok, yok, ! Evet adam doğruyu konuşuyor yine de reyim Kılıçdaroğlu na diyor! Kılıçdaroğlu ne yapsın ufak bir sandal da hayat mücadelesi verirken gölde boğulmaya yüz tutmuş yılanlar la sandalı kıyıya çıkarmanın hesabını yapıyor! Batarsak beraber batalım hesabı!
  • Dervaz 09.03.2023 10:34
    Diyor ki yanan sobaya tiner atıp sonucuna katlanacagim diyor evde kendini de yakacak durum bu yav Akıllı olun bunlara oy vermek kaos demek yaa kendileri itiraf ediyor daha ne desin
  • murat 09.03.2023 07:15
    Bu muhalif zihniyetin nasıl bir akıl tutulması yaşadığının kanıtı bu zihniyet kolay kolay adam olmaz.
  • Ragıp 09.03.2023 05:42
    Ezilmeye mahkumsunuz.
  • Öyle 09.03.2023 02:12
    O duvara yazık
Daha fazla yorum görüntüle