Saadet binası önünde "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları eşliğinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması, akabinde Saadet'in özellikle başörtüsü zulmüyle simgeleşen 28 Şubat zihniyetinin siyasi ayağı hüviyetindeki CHP'nin lideri için "mücahit" benzetmesi yapması Milli Görüş'ün vicdanlarını yaralasa da artık akıma dönmüş gibi.

ÖNCE ÜMİT ÇEBİ ŞİMDİ DE HABİBE ERDOĞAN

Çebi'den sonra Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Habibe Erdoğan da Kılıçdaroğlu'nu 'mücahit' sözleriyle övdü.

Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Habibe Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Hakkın yeryüzüne hakim olması için mücadele eden kişiye Mücahid denir. Yoksullukla mücadele etmek, adalet için çabalamak, liyakate uygun davranmak Allah'ın rızasını kazanmak ve cihad etmek değil midir? Sn. Kılıçdaroğlu sadece bir aday değil, bu ülkeye dair umudumuzun, karanlıktan çıkışımızın ortak temsilidir." ifadelerini kullandı.

"BAŞLARINDAKI ÖRTÜYÜ İNDİRENLERE MÜCAHİD DER OLDULAR"

Habibe Erdoğan'ın vicdanları yaralayan skandal paylaşımı sosyal medyada "Başlarındaki örtüyü indirenlere Mücahid der oldular" şeklinde çok sayıda yorum aldı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Ergün 01.04.2023 14:45
    Oy için nasılda FIRILDAK GİBİLER