CHP’li Özgür Özel'inde dillendirdiği Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Alaattin Aldemir’in ortaya attığı Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast iddiaları asılsız çıktı. Aldemir soruşturma kapsamında bilgi sahibi olarak ifadeye çağrıldı.

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta sandığa gideceğinin netleşmesinin ardından CHP medyası 6’lı koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun suikaste uğrayacağıyla ilgili seçimi korku iklimine dönüştürme çabasına girdi.

İFADEYE ÇAĞRILDI

Kendisine Kılıçdaroğlu’na suikast yapılacağıyla ilgili bilgi geldiğini iddia eden Alaattin Aldemir açılan soruşturma kapsamında bilgi sahibi olarak ifadeye çağrıldı. Avukatıyla birlikte ifade veren Aldemir’in iddiaları asılsız çıktı.

6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından CHP'nin medyası Halk TV'de Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast iddiaları dillendirilmeye başladı. Seçimi korku iklimine sokmaya çalışan muhalif medyada dile getirilen iddiaların ilki Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programında gerçekleştirildi. Programın konuğu olan Alaattin Aldemir, "Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Genel başkana haber vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum" iddiasında bulundu.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • nadir 11.03.2023 10:51
    eğer seçilirse ona suikasti abd yaptıracak .türkiyeyi kaos a sokup bölmek için .
  • Mehmet ÇANAK 11.03.2023 10:43
    Hadi lennn artik hu millet yemez bunu
  • Misafir 11.03.2023 10:36
    evet savcılar sizi göreve çağırıyor. halk tv izleyen savcılar izlemeyen savcılara haber versin adam göreve çağırdı sizi. siz kimsiniz de sizin ayağınıza gelip duyumunu bildirecek siz bu adamı bi zahmet bulun da yahu hayırdır bi duyum almışsınız varmı yapabileceğimiz bişey falan diye soruverin bi zahmet.