Zeka testleri dikkatli ve algıları açık bireyler tarafından yapılabilmektedir. Yaparak kendinizi kanıtlayacağınız bu zeka testi ile aynı zamanda eğlenceli vakit de geçirebilirsiniz. Hazırlanan görselde sincaplar arasında bir de fare bulunuyor. Onu bulmanız için size verilen süre ise 11 saniye! Hazırsanız süre başladı.

FAREYİ 11 SANİYEDE BULABİLECEK MİSİNİZ?

Bu testi gözlem ve analitik becerilerin birleşmesiyle çözebilirsiniz. Dikkatli bakmalı ve ayrıntıları fotoğrafın bütününde görmeye çalışmalısınız. İlk olarak derin bir nefes alın ve kronometreyi başlatın. Çünkü testi çözebilmek için sadece 11 saniyeniz bulunuyor.

TESTİ ÇÖZEBİLECEĞİNİZE İNANIN

İnanmak başarmanın yarısıdır sözünden hareket etmelisiniz. Farklı şekilde bulunan sincapların arasındaki fareyi görmek zor gibi gelebilir. Ama bu imkansız olduğu anlamını taşımaz. Sadece kendi sistematiğinizi oluşturup görsele nasıl bakmanız gerektiğine karar verin.

SÜRE GEÇİYOR, ACELE EDİN!

Saniyeler ilerlerken hâlâ fareyi göremediyseniz panik yapmayın. Baktığınız yerlere bir daha ama bu sefer daha dikkatli olarak bakın. Bu testi çözerken eğlendiğinizi biliyoruz. Hem beyin jimnastiği yapıyor hem de keyifli zaman geçiriyorsunuz.

ZAMAN DOLDU

Evet, size verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 11 saniyede fareyi bulabildiyseniz dâhilerle yarışacak bir dikkate sahipsiniz demektir.

Fareyi göremeyenler için de cevabı yukarıya bırakıyoruz. Peki söyleyin, siz fareyi görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Yorumlara yazmayı unutmayın.

 

 

Yorumlar 0 Yorum Var