Şanlıurfa'da sel felaketinin yaşandığı bölgede seçim propagandası yapan Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlar tarafından yuhalandı.
Şanlıurfa'ya giden Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu vatandaşlar tarafından yuhalanarak protesto edildi.
Vatandaşlar, "Ya Allah aşkına, burası siyaset yeri değil, acımız var. Burada insanlar ölmüş, HDP ile Millet İttifakı nerede?" diyerek tepki gösterdiler.
-
Mustafa Demirok
16.03.2023
16:02
Yazıklar olsun ki depremzedelere maddi ve manevi yardım yapacakları yerde siyaset ha ayıp ayıp ayıp
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Adr
16.03.2023
15:07
Yuh bile az bunlara.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Kutahyali
16.03.2023
13:05
TavsiyemJemal bey öyle tehlikeli bölgelere gitmesin sel deprem Allah muhafaza
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
muş ovası
16.03.2023
12:18
ankara istanbul izmir adana antalya ve diğer chp li büyükşehir belediyeleri devlet değil mi. devlet yok deyip insanların acısı üzerinden kirli emellerinize prim kazanmaya çalışacağınıza dev bütçeli belediyeleriniz neden biz de devletiz işte burdayız demiyor.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
muş ovası
16.03.2023
12:14
chp nin görevi fitne çıkarmak fesat çıkarmak hayıra engel olmak bozgunculuk yapmak terör örgütlerini güçlendirmek yalan takkiye yapmak dine saldırmak müslümanlara zulüm etmek kötülemek karalamak gibi bilimum kötü iş. hayır yapmak taşın altına elini koymak bir yarayı sarmak yetimin başını okşamak Allah Peygambere itaat etmek vatanını her türlü tehlikden korumak iyilik yapmak kötülüğü men atmek gibi işler chp nin görev alanında değil. iyilik chp nin işi olmadığı için onlar hep devleti kurumları hayır derneklerini kötülüyorlar.
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle