Twitter üzerinde paylaşılan bir videoda Microsoft PowerPoint uygulamasının yapay zekaya kavuştuğu belirtiliyor.

Twitter üzerinden "WalkingCat" adlı bir kullanıcının yayınladığı videoda, Microsoft PowerPoint uygulamasının yapay zeka ile desteklenmiş bir sürümü görünüyor. Videoda PowerPoint uygulamasında bulunan yapay zekaya kısa bir sunum oluşturmak için komut veriliyor. Çok kısa bir süre içerisinde bunu gerçekleştiren uygulama kullanıcıya sunumun tam halini gösteriyor.

ÇALIŞMA HAYATINDA YAPAY ZEKA ETKİSİ

Microsoft çok yakın bir zamanda "Yapay Zeka ile Çalışmanın Geleceği" başlıklı bir canlı yayın sunumu gerçekleştirecek. Bunu fırsat bilen kullanıcılardan bazıları bu sunumda yer alacak bilgileri internete sızdırdı. Sızıntı haberleriyle ünlü olan "WalkingCat" Twitter hesabı, yayınladığı videoda Microsoft PowerPoint'in yapay zeka ile olan çalışmasını tanıttı.

Videoya baktığımızda PowerPoint uygulamasının sağ üst kısmında "Yardımcı Pilot" bir aracın bulunduğunu görüyoruz. Yapay zeka destekli araç ile Word belgesinde yer alan bilgiler kısa bir süre içerisinde PowerPoint sunumuna dönüşüyor.

Oluşturulan PowerPoint dosyası kolaylıkla saklanabilir ya da yapay zeka aracı kullanılarak farklı tasarım şablonları uygulanabiliyor. Bugünün ilerleyen saatlerinde ise Microsoft'un yapacağı canlı yayın sunumunda yapay zeka destekli yeni Office uygulamalarını görebileceğiz.

Yorumlar 0 Yorum Var