Spor yazarları, Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası köşelerinde değerlendirmelerde bulundu.

"TAKIMI SEYİRCİ DURDURDU"

GÜRCAN BİLGİÇ: "Tribünler yükünü almış, umudunu – inancını sahadakilere gösterdi. Ama maçın başındaki tempoyu yitirip, "seyirci" moduna geçince, Sevilla'nın istediği düşük tempoya geçildi. Yarım pozisyonun bile olmadığı ilk yarıda, Ferdi'nin etkili bindirmesinde Telles'in açılan kolu, penaltı golünü getirdi. İkinci yarıda Fenerbahçe adına taktik hamleler vardı ama Sevilla'nın planı maçı "çamura" yatırmak oldu. Vakit geçirmeler başladı. Yere düşen kalkmadı, hakem üstüne oynandı ve seyirci de bu oyuna geldi. Fenerbahçe tempoyu eline geçirip, şutlarla kaleye yaklaşıyordu ki, kendi seyircisi maçı durdurdu. Olacak iş değil… Jesus'un altı Türk oyuncuyla başladığı maçta Arda ve İsmail kendi sahnelerini mükemmel oynadılar. Ferdi'nin de varlığıyla sağ kanadı kullandılar sürekli." (FOTOMAÇ)

"OYUNUN UZUN SÜRE DURMASI TAKIMIN MOTİVASYONUNU OLUMSUZ ETKİLEDİ"

ÖMER ÜRÜNDÜL: "Fenerbahçe, taraftarının müthiş desteğiyle çok hırslı ve tempolu bir ilk yarı sergiledi. Ancak bu baskılı oyun üretkenliğe dönüşmüyordu. kinci yarıya da hırslı ve etkili bir başlangıç yapıldı. Ama kale arkası tribünlerinden atılan yabancı maddelerle oyunun uzun süre durması takımın motivasyonunu olumsuz etkiledi.

Jorge Jesus'un ilk 11'i çok ilginçti. Aylardır oynamayan İsmail ilk 11'deydi, bana göre çok da iyiydi. Neden bugüne kadar yedek kaldı? Oosterwolde geldiğinden beri toplam 15 dakika oynamıştı o da ilk 11'de vardı. Arda yorulana kadar gayet iyi mücadele etti. Fenerbahçe bu turu, maçın ilk yarısında kaçırdığı net fırsatlar ve ilk maç 1-0'dan sonra oyunu tutmayıp, ikinci gol yemesi yüzünden elendi." (SABAH)

"BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEİNİZ ATTIĞI MADDELER SEVİLLA'NIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ"

İLKER YAĞCIOĞLU: "Sadece maçta yaptıkları vakit geçirmek, Fenerbahçeli oyuncuları ve taraftarları tahrik edecek davranışları maç boyunca tekrarlamaları ve iki maçta da futbol adına ortaya koydukları görüntü utanç vericiydi. Temponun en çok arttığı anlarda birkaç kendini bilmezin sahaya attığı yabancı maddeler Sevilla'nın ekmeğine yağ sürdü ve oyunun temposu düştü. Sonradan oyuna giren oyunculardan hemen hemen hiç katkı alamadık." (TAKVİM

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafir 17.03.2023 10:16
    Yani kendim ettim kendim buldum davası