TRT1'in sevilen dizisi Al Sancak 8. bölüm fragmanında heyecan zirveye çıkıyor. Operasyon sırasında köşeye sıkışan Pençe Timi’nin Atak helikopterinin verdiği hava desteğiyle kurtulduğu anlar ve operasyon sonrası cesaretlerinden dolayı ödüllendirilmeleri bölüme damga vuran bölümün ardından gözler 8'üncü bölüme çevrildi. 

Al Sancak, TRT 1 ekranındaki yedinci bölümüyle adeta nefesleri kesti. Sosyal medyada da oldukça çok konuşulan Al Sancak'ın yeni bölümünde Pençe Timi’nin Atak helikopteri ile yapılan operasyon, dizide damga vurdu.

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Al Sancak, 16 Mart'ta ekrana gelen bölümü ile izleyici yine ekrana kilitledi. Dizide yaşananlar twitterda da gündem oldu. 

AL SANCAK 8. BÖLÜMDE HEYECAN DORUKTA

Al Sancak'ın yeni bölümünde ise nelerin olacağı oldukça merak ediliyor. 8. bölümde Pençe Timi, çıktıkları son zorlu operasyonda canlı bomba tehdidinden kurtulabilecek mi? Tüm merak edilenler 23 Mart Perşembe akşamı TRT1 ekranında yanıt bulacak. 

Yorumlar 0 Yorum Var