Türkiye'de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için geri sayım sürüyor. Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek görüşmeleri için HDP'ye gidecek.

KILIÇDAROĞLU: NEDEN ERTELENDİĞİNİ HDP'YE SORUN

Ertelenen görüşme için geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu ilginç bir ifade kullanarak "Neden ertelendiğini ev sahibi HDP'ye sorun" diye cevap vermişti.

HDP'DEN MESAJ ÜSTÜNE MESAJ

Öte yandan HDP cephesinden de Altılı Masa'ya mesajlar ardı ardına verilmeye devam ediyor. HDP tam anlamıyla Altılı Masa'ya ağırlığını koymak adına tüm kozlarını oynuyor. Son olarak HDP eski milletvekili Altan Tan canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altan Tan, belediye seçimlerinin HDP seçmeni sayesinde kazanıldığını ilginç bir örnekle açıkladı.

"EKREM İMAMOĞLU'NA GÜLÜYORUM"

Tan, Ekrem İmamoğlu'nun bazı açıklamalarını gördüğünde güldüğünü söyledi. Tan'ın bu tepkisinin nedeni ise İmamoğlu'nun seçimleri kendi başarısıyla kazandığı yanılgısına kapılması.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Misafir 20.03.2023 22:51
    Aynen. Öyle BİR DAHADA BU ZÜBÜK YALANCI EKKOYA OY MOY TUNNE
  • Çiçek 19.03.2023 17:18
    SİZİDE TANIDIK KÜRT HALKI nı NASIL KANDIRDIGINIZI KARDEŞİ KARDEŞE VURDURDUGUNUZU. ANALARI NASIL ÇOCUKLARINDAN zorla Ayırıp YILLARCA AGLATIGINIZI ALLAH Biliyor ALLAH IN İZNİYLE TERÖRE Destek veren hainler TERÖRİSTLER yaşattıkları acıyı YAŞASINLAR. ALLAH IN İZNİYLE
  • Shnn 19.03.2023 16:23
    Eee şimdi nasıl bilirdiniz
  • Müslüman Kürtler 19.03.2023 12:15
    Alatan sen de tıpkı diğerleri gibi hainsin
  • Adem 19.03.2023 11:59
    Bunlara güvenirsen sonun böyle olur .Bunlar bebek katilleri
Daha fazla yorum görüntüle