UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Sivas'ın Fiorentina'yı konuk ettiği karşılaşmanın son anlarında sahaya giren 2 taraftardan biri Fiorentinalı futbolcu Alessandro Bianco'ya saldırmış ve burnunu kırmıştı.

UEFA SORUŞTURMA AÇTI

İki taraftarın sahaya girerek Fiorentinalı oyuncu Alessandro Bianco'nun burnunu kırmasının üzerine UEFA soruşturma açtı.

İtalyan oyuncuya yumruk atan taraftar ve sahaya atlayan başka bir taraftar, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AĞIR CEZA KAPIDA

Fiorentina, hem UEFA hem de Avrupa Kulüpler Birliği'ne konuyla ilgili şikayette bulundu. Sivasspor ağır bir cezayla karşı karşıya kalabilir.

BIANCO'YA SALDIRAN TARAFTAR TUTUKLANDI

Sivasspor-Fiorentina maçında Alessandro Bianco'ya yumruk atan taraftar ve sahaya atlayan başka bir taraftar, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Düşün 19.03.2023 16:11
    Ülkedeki adaletsüzlik uluslararası organizasyonda cereyan etmiş. İsteyen istediğine vuruyor, hatta bıçaklayor yada bacaklarına ateş ediyor. Sonra adli kontrol denen ucube sistemle serbest! Bu sistem yüzünden suçlular kendilerini dokunulmaz sanıyor!
  • Mahmut 19.03.2023 13:43
    Araştırılması gerekir bunlar ya terörist yada chpkk lidirlar seçimler öncesi kaos ortamı yaratmak istiyorlar