14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala, muhalefet cephesinde yeni tartışmalar başladı. 

Millet İttifakı'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstermesi süreci altılı masada krize neden olmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masaya tepki göstererek kalkmış, üç gün sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın "Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı" olması üzerine ittifaka geri dönmüştü. 

CHP'nin 2018'deki adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta aday olacağını açıkladı. CHP'li yetkililer, "Adaylıktan çekil" çağrısı yaparken, İnce kararından geri adım atmayacağını kaydetti. 

İNCE'YE SOSYAL MEDYADAN TEHDİT

Sosyal medyada, adaylıktan çekilmeyen İnce hedef alınıyor. 

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Avukat Feyza Altun, İnce'ye üstü kapalı tehditte bulundu. İnce'nin paylaşımını alıntılayan Altun, "Hiçbir kadını taciz ettiniz mi? Hiçbir kadın sizden şikayetçi oldu ve dosya örtbas edildi mi? Sadece soruyorum" paylaşımını yaptı.

2018'DE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Altun, 2018 seçimlerinden sonra İnce'ye övgüler yağdırmıştı. "Gönlümüzü fethettin" diyen Altun, "Teşekkür ederiz. (...) Yeniden umutlarımı yeşerttiğin, mutlu ettiğin, siyaseten fikrimizi ruhumuzu rahatlattığın; dürüstlüğün ve adil olduğunu, canını dişine takıp yorulmadan kampanyanı yürüttüğün, iktidar oyumuzu çalacak diye korkuyla sandıkları beklerken bize savaşma cesareti verdiğin için..." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Kelkit29 20.03.2023 02:57
    Siyaset guc demektir cogunlugu alan ulkeyi yonetir.Siyaset bir kurum kavram olsada siyasetci bir birey insandir.Hangi dusunceyi savunursaniz savunun bir durusunuz olmali.Hele turkiye gibi bazi siyasilerin kirlettigi ortamda.Muharrem ince az bulunan nadire insanlardan birisi.Dogru soyleyeni dokuz koyden kovdular.Adam kendi koyunu kurdu hangi siyasi ahlak onune tas koyar sorgulamak lazim.Allah hicbir milleti kirlenmis siyasilere muhtac etmesin
  • Bandırmalı 20.03.2023 00:24
    Bir kasedinin olup olmadığı cumhurbaskanligi adaylığından vazgeçtiğinde anlaşılacak.
  • Ata 19.03.2023 23:17
    Taciz de etse tecavüzde etse başımızın tacı varmı ulan
  • Misafir 19.03.2023 17:04
    Chp ve dış güçler seni öylede böylede vazgeçirecek sende mecburen geri adım atacaksın çünkü onlar ahmak bir türkiye istiyor chp de onların yeni projesi