CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk, katıldığı bir canlı yayında Yüksek Seçim Kurulu'nu (YSK) tehdit etti.

aha önce "Demirtaş'ın Türkiye için şans olduğunu düşünüyorum" sözleriyle gündeme gelen CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk, Taksim'deki terör saldırısını "DEAŞ'ın yaptığını" öne sürerek terör örgütü PKK'yı adeta aklamaya çalışmıştı.

"AMA ACILI AMA ACISIZ, BU İKTİDAR DEĞİŞECEK"

Emekli Amiral Ertürk fondaş TELE 1'de Yüksek Seçim Kurulu'nu (YSK) tehdit ederek "Bakın artık iktidar değişecek. Ama acılı ama acısız, bu iktidar değişecek. Onun için herkes aklını başına devşirmeli" dedi.

"ELBETTE BEDELİNİ BİLİYORLARDIR"

Ertürk'e destek veren sunucu namık Koçak" Elbette bedelini biliyorlardır" ifadelerini kullandı.

CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk bundan önce, Türkiye'nin milli savunma sanayisinde atılan olumlu adımları, SİHA'ları ve TCG Anadolu'yu da eleştirmişti.

Yorumlar 462 Yorum Var
  • naci 09.10.2023 08:07
    adam doğru söylüyor hükümet hiç birine dokumuyorki aysenur arslan ne oldu çıktı dışarı kim ne yaptı gariban biri olsaydı içerdeydi yazık benim ülkeme benim devletime hakaret ediyorlar istedikleri gibi hemen yargı diyorlar eger adam vatana devlete hakaret ediyorsa hiç gözünün yasına bakmam emekli amiral bise olmucagını bildikleri icin istediklerini söylüyorlar
  • Salim EĞİTMENOĞLU 08.10.2023 05:32
    Bu şahis hakkında Cumhuriyet Savcıları mız daha ne bekliyor,bu iktidar kanlı veya kansız değişecek ne demek
  • Mehmet 07.10.2023 20:03
    Belli ki eskiden boş dağlara bomba yağmasını sağlayan lardan biri bu tüm bilmem ne
  • ismet 61 22.03.2023 15:38
    Türker Ertürk Amiral oldugun dönemlerde ötseydin CHP,li olmanla Türkiyeye hakim degilsiniz kuru zekäli, Ananlar ne evlatlar yetistiriyor.Sizin gibi Cakma Amiral degil.
  • Doğulu 21.03.2023 20:49
    Biz o acıyı çekeriz şehit yada gaziliği göze alırız 15 temmuzdaki gibi ama siz ortaya çıkabilirmisiniz sen kimsin kimin adamısın elinden geleni ardına koyma
Daha fazla yorum görüntüle